Zeynep06 Pureloveee ilk aylarda bende de siyah uzun tüylenme oldu. Erkek olduğunu ordan anlamıştım. İlk oğlumda da öyle olmuştum. daha sonra doktorda erkek dedi kızlarımda tüylenme yaşamamıştım
Yelz_91 Pureloveee canm ben bir kız bir erkk ikzlere hamileyim inanılmaz tüylendim hngisinden bilmiyorum ama 😖
Vnsgb Pureloveee bence saçma şeyler ya benim kızımda göbeğimde bi tüy çıkmıştı hayatım boyunca vücudumdakileri toplasam o kadar etmezdi ama bunda hiç yok bunun cinsiyeti belli değil gerçi daha bakalım bu ne olacak 🤣
Leylus Pureloveee valla canım bilmiyorum ama benim bebisimde erkek ve tüylerim ever arttı 🙈 biz seninle aynıydık göstermedi yavrum cinsiyetini 😍
Pureloveee Leylus aaa erkek mi senin😍 hayırlı olsun sağ Salim kucağına al inşallah bende heyecanla bekliyorım🤩🤩
Feridearslantas1 Pureloveee benim gobegim cok fazla tuylendi ama bacaklarim kollarim hic uzamiyor bebegim kiz
Slnbsr Pureloveee tüyün az ya da çok olmasının cinsiyetle alakası yok canım. Mesela bende de çok azaldı. Kişiden kişiye değişiyor o.
Leylus Pureloveee amin canım benim çok sağol hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah 2 gitmemizdede erkek dedi doktorumuz 🤗
Poncik77 20.haftam erkek bekliyorum yeni kuaförden geldim gerçekten artış var. Ve çok hassaslaştım ilk defa aldırıyormuşum gbi canım acıyor kuaföre gitmek istemiyorum ama pala remzi gibiydim 😬😂
Sumeyye_g Pureloveee benimki erkek onunla alakası varmı bilmiyorum arttı yani çok çabuk çıkıyor ya her yerimde
Seda_123 Pureloveee Benimki aynı çoğalma olmadı kızım olacak 34 haftalığım sadece göbeğimde hafif var onlarda belli olmuyor zaten sarı