sahibe Arkadaslar bebegimin kilo almasi icin ne yapa bilirim kilo almiyor ben aliyorum yiyecekden haric vitamin bebk icin kilo yapicak ilaclar oluyomu
Deletedmom327 sahibe canım bende seninle aynı dertteyim ben inanılmaz kilo alıyorum bebek her kontrolde geride çıkıyor ne yediysem olmadı kuruyemiş meyve yiyorum mutlaka sebze yemeği et yemekleri yiyorum hamırişini doktorum azalt dedi onu azalttım pekmez tahin yiyorum yoğurt ve süt tüketiyorum sadece yumurta ve tavuk yiyemiyorum.ama doktoruma sorduğumda sağlıklı beslen her besin grubundan Al dedi özellikle şunu ye demedi
2104 sahibe omega 3 kullan gece kullan bebeğe kilo aldırdığını duydum ve kullanıyorum. İnşallah etkisi oluyordur. Kullandığım vitaminde İmom
Ebru0156 sahibe muz ,sut ve sut urunleri,findik,ceviz,pekmez,birde doktor d vitamini ilaci falan verdiyse onlari aksatmadan ic canim
sahibe Aras-Altay muzu duymamistim yicem bol bol baklm 470 grm 650 grm olmasi lazim ken zatn ilk bebgimde cok zayiftii
tgbasltan sahibe bence hic zorlamayın son haftalar bebeğe cok yarıyor sonra bebek 4 olursa sezaryan olmak zorunda kalırsınız. Akışına bırakın
Konya_gelini sahibe dikkat et kabız olma muz yerken. Benim bebek ilerde gidio ve inan sadece süt ve meyve(mandılina elma) tüketiorum. Ama günde bir litre süt tüketiork
sahibe tgbasltan ilk bebisim 2kilo600grm dogdu normal dogumdu zayif oluncada kolay dogum oluyp😊ama birazda tombul olsun istiyorm
sahibe Konya_gelini mide yanmasi var mandalina ve elmayi cok yiyorum ama esim kiziyo mideni onlar cok yakiyo az ye diye
gulkara gulkara Dr. unuz kan akışına baksın belki damarlarda akış yavaştır. Kan akışı yavaşsa Dr. asprin veriyor. Benim o haftalarda 630 gram falandı. 35. Haftadayım Şimdi ise 3 hafta geriden geliyor 😪 bol bol yiyin süt için pekmez ceviz badem yeşillik kefir yoğurt muz yumurta vs aldırıyormuş hoş hepsini yapıyorum ama yine de almıyor benimki de 😔
Defdef sahibe yumurta fındık ceviz et balık tavuk yani protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor bunları düzenli yersen kilosundaki farkı görüceksin canım bide düzenli beslen sabah kahvaltı öğlen yemek akşam yemek aralarda fındık ceviz bunları ihmal etme eğer mümkünse tabi
mavipapatya tgbasltan Maşallah bebişinize 🤗 doktor normal doğum yapabilirsin dedi mı? Bizde tombik bebek olucaz galiba sezeryan olucaz 😏
tgbasltan mavipapatya doktorum kilosuyla ilgili hic bısey demedi açıkçası. Ben 3,600 deyınce nasıl ya dedim sok yasadım cünkü bi hafta önce 3 kg du. Sonra sordum ben kac üzeri sezaryan diye 4 dedi. Tatlı yeme ekmek vs onlar kilo aldırır dedi. Ama olumsuz hic bısey demedi burdada görüyorum 4 kg rahat dogum yaptım diyen bende hem dıkkat ediyorum yiyck olarak hemde 4 de olsa da yaparım inşallah diyorum 😂
Dilarahayal sahibe 23 haftada benim bebeğimde 489 gr dı doktor normal dedi detaylı ultroson kafıtlarında da karın bölgesi haftasındaydı