denden hamileliğiniz süresince ekstra bseyler yaptınızmı kolay olsun die. Yürüyüş hurma meryem ana otu falan. Gözünüz aydın olsun Rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin darısı da bizlere olsun 😆😇😊

asyaa15 hiçbirşey yapmadım ama benim hamileliğim çok güzeldi sürekli her işimi kendim yaptım. yürüyerek heryere gittim ama ekstra yürüyüş yapmadım .

denden

Gözün aydın 🥰 Allah analı babana büyütsün inşAllah🙏 Depand kaç adet aldınız acaba ben 10 tane aldım yeter mi bilmiyorum

Hlal çatı muaynesı nasl olıyor acaba acı oluyormu. Altdan ultrasan oldm ondan korkum yok. Çatıdan korkuyrm

• Hlal bunu yanıtladı.

denden sonta normal dogumda takılıyrmu. Çoğu kısı normalde takılmıyor dedı

denden teşekkürler Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah❤️

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ozge_77 biraz acı oluyo canım iki parmağıyla bakiyo açıklığa aşırı acimiyo jel.kaygan olduğu için öyle fazla acimiyo korkma hemen bakiyo bitiyo zaten o an kendini rahat brak

Elercvk bir paket aldım ama kişiden kişiye kanamanın yoğunluğu değişebilir ☺️

Ozge_77 bende öyle biliyordum ama ıkınırken idrarım geldi taktılar

denden insalllh allahım o yolda kimseyi eylemesin dualarını eksik etme Alllh razı olsun moral oldu banada 😊

2 ay sonra
            bir ay sonra

Doğumumu ve hamilelik sürecimi youtube kanalımda 9 ay paylaştım .Eğer izlemek isterseniz şuracığa bi link bırakıyorum.

Sorularınız olursa lütfen yorum olarak belirtin arkadaşlar ❤️❤️ İyi seyirler