Lindam Bebegimbenim3 şaka gibi 😳 maşallah çoksesli mi bu yaşta bakabiliyor musunuz? Ben 25 oldum ilk çocuğumu doğuracam 🐣
Bebegimbenim3 Lindam cok zor valla bende hic boyle tahmin etmemistim😁 ama ayni heyecanla 3.bekliyoruz. buyuk kizim 5 yasinda o cok uysal bi cocuguk ama 2 bcuuk yasindaki oglum asiiri yaramas bu hamileligimde cok zorladi beni
Ruqeyyam_2018 Ezgiklc ilkim 1 yaş 1 aylık 18 yaşında oldu. 20 ni bi kaç gün bundan önce temam etdim 🤭
Tgba5656_ Bebegimbenim3 anladim canm benim de 3 uncu gebeligim kizlatim biri 5 biri 3 yaşında seninle ayni durumdayiz
Deletedmom133 Adel001 bayılıyorum azerbeycalilara çok hoşuma gidiyorum konuşma tarzı öğrenmek istiyorum bende 🥰
Bebegimbenim3 Adel001 suan bile gurur verici emin ol.bide büyük durmuyorum yasima gore herkes şaşırıyor şimdiden
Adel001 Bebegimbenim3 yok ya 18im 22-23 fakan gösteriyorum. Biraz kilo aldım ondan ama zayıfken hayır😶
Deletedmom0078 Ezgiklc devlete gidiyorum evet soruyorlar ama iki kere falan denk geldim 🤦🏻♀️ Nikahım oldugu için pek sorun yaşamıyorum😊
Bebegimbenim3 Tgba5656_ masallah canim Allah bagislasin canim bu kav haftalik kiz mi erkek mi. Cok zor evdekilerde kcuuk olunca sende ben gibi yaşları
Deletedmom0078 Ezgiklc hiç önemli değil ❤️ Boyum 1 68 55 kiloyum normal dogum istemiyorum aşırı derecede korkuyorum sezeryan da istemiyorum kendimi tanıyorum çok zor toparlarım🤦🏻♀️❤️