Mihriiban ilk olarak sizler bana bilip bilmeden yalancı deyince hakaret etmiş olmuyorsunuz da ben bilgisizliğinizi yüzünüze vurunca mı hakaret etmiş oluyorum? İkincisi doktor aldırtmıyor derken ne demek istiyorsunuz, zaten kabak gibi diyet yaptığımı oraya yazmışım. Diğer bir konu da önce alıp sonra vermiş muhabbeti yapan tüm arkadaşlara ithafen; 36 haftalık bir hamilelikte 1.3 kg aldım diyen bir hamilenin içinde çocuğun büyüdüğünü, aynı zamanda suyun, kesenin vsnin de yerinde durduğunu bilmeniz durumunda bu hamile kişinin hamilelik dönemi içinde kilo vermiş olduğunu anlamak bu kadar mı zor? Ya da bu kadar çok bu konuya içerlenmek ve 'yalan söylüyorsun' demek yerine bunu hızlıca bi Googlelatıp ne gibi şartlarda mümkün olacağına bakmak bu kadar mı külfetli? Ben seçilmiş insanım da kilo almadan vermeden gaybtan çocuk getiriyorum mu dedim size? KABAK gibi gebelik şekerim var diyet yapıyorum diye yazmışım oraya, anlamak isteyen herkes ne güzel anladı. Ayrıca önce alıp sonra vermek, hiç almadan sabit kiloyla ilerlemek ya da hiç almadan hamile kaldığın kilodan daha az bir kiloyla doğuma girmek de mümkün. Tahmin ettiğinizden daha da çok var bu insanlardan emin olabilirsiniz. Ha keşke bende de gebelik şekeri çıkmasaydı da rahatla yiyip içseydim tadını çıkarsaydım hamileliğimin ama malesef mümkün olmadı. Hava atmak veya dikkat çekmek için bu kadar zehir etmezdim kendime hamileliği, alır 20 kilomu otururdum çocuk doğurdum ben diye. Umarım bazı şeyleri anlarsınız diye bu kadar uğraştım yazdım. Daha da ne anlarsanız anlayın.