07052019 Zeyk 20.haftaya kadar hamile olduğumu unutuyordum ben 😂verirsin, hiç kafana takma. Sadece paketli ürün ve beyazları bırakman bile yeter. Spora da başlamışsın zaten, almazsın daha fazla 😊😊
Yasemin19 Pilatescadisi ilkinde tam 20 kilo almıştım dogumdan ertesi gün 10 kilo gitti 40kim çıkanca twkrar hamile kaldm mide bulantmdan 6 kilo verdm 24 haftaligim 3 kilosunu geri aldım😄😄
Kedili_Anne Sule_eylul evet ben de haksızlığa uğrayan yorumları görünce dayanamadım artık ona tepki göstermek istedim. Biraz olsun ifade edebildiysem ne mutlu. 🌸🌸
Kedili_Anne Mihriiban boşverin canınızı üzmeyin ☺️ Anlatmayı denedik en azından 🌸herkese başta sağlıklı sonra mutlu gebelikler, kilo da artık şurada dursun 😅
merininyavrusu Pilatescadisi ikinci tirmester cok güzeldi gerçekten. Şuan 3. tirmesterdeyim 30 haftalık hamileyim 12 kg aldım. Bu son aşama zorladı beni. Mide yanması, bulantı ve kusmalar, nefes darlığı derken zor oluyor
Melegimm19 Pilatescadisi Estağfurullah canım aksine ne bulduysam yedim sürekli ama zor kilo alan biriyim zaten yapı meselesi alınan verilen kiloların,çatlakların,ödemlerin bir önemi yok miniğinizi gördüğünüz an herşeye değer diyorsunuz 😍😍
Yrnkrm Pilatescadisi 14+6 hala kilo alamadım aksine verdim hamile kaldığımda 59 küsürdüm şuan 50 kgyim 10 kgye yakın kilo vermişim 🙄
SalihaHakanetin Kubosa hergün 1 saat bazen daha fazla yürüyorum ama doktorunuza danisip süreyi ayarlayın fazlada yormayin kendinizi herkesin hamileliği bir değil-dir sevgiler ⚘⚘
Merve2407 Kizlar 27 yasinda metabolizmasi iyi calisan biri olarak soylemeliyim ki hamilelikte 20. Haftaya kadar kg almamaya cok dikkat edin. Benim en cok kilo alma donemim 20-28 haftalar arasi oldu. Haftada 1 kg aldim neredeyse. 20. Haftaya +2 ile gelmistim 28. Haftada +9 dum. suan 30. Haftadayim +10 ile. Sanki bir tik yavasladi gibi. Son haftalarda da gene alirim ama hedef koydum kendime +14. Dikkat edicem bakalim