Hatice3590 ayseaselbebegim Ben 1 ay önce falan sordum 500 TL dediler. Radyoloji uzmanı yapıyor ayrıntılıyı. Zam gelmiş olabilir ama muayene ücretlerine geldi çünkü güncel fiyatı bilmiyorum
ayseaselbebegim Hatice3590 evet zam gelmiş meral hanım 150 olmuş bize 123 TL Ayrıntılıyı da sordum gittiğimde 500 dedi 400 e felan indirirler herhalde bakalım bidaki gittiğimde de onu yaptırcam inşallah
Mellikee ayseaselbebegim meral hanimi cok duydum doktor degistiricem biraz bahsedermisin memnunmusun acaba iyi ilgileniyor mu
Fatmanurvehashas Minnosunannesiii talha tiryaki otogarin yakinindaki hastanede mi acaba? İkili test icin gidecegim de
ayseaselbebegim Mellikee çok iyi ilgileniyor ayrıca ilk doğumumu da meral hanım yaptırmıştı kesinlikle tavsiye ederim
Fatmanurvehashas Hilal0555 otogarın ordaki hastanede mi acaba? Ben de ilk kez gidicem de yabanciyim buralara
Hashastanlimona kbrvrl tekrar gittiniz mi acaba mehmet bulbule. Ben de ona randevu aldim. Cinsiyet ogrenmek icin. Soyler mi bilemedim ya😑 zaten devlet hastanesinde cinsiyet soylemiyo doktorlar diyorlar
kbrvrl Hashastanlimona çok ilgili bi doktor değildi bende gözdeye gittim şuan tekrardan devlette Talha tiryaki ye gidiyorum bi arkadaşın tavsiyesi üzere çok memnun kaldım özel hastanedeki doktorlar gibi ilgileniyor