cannarz Ayss valla nası gelecek bilmiom ama baskı yapıo fazlasıyla heyecan yapmıcam diorum ama olmuo yaa kalbim tavan yapıo. Ogünü yaşamadan da bilemicez inş Rabbim ogünde kolaylık verir ve sağsalim kurtluruz tek dileğim bu 🤲🏻🤲🏻☺☺
Deryaedip zynppp cnm rahım agzı acılmasında oluyorms normalde olabılıyormus bı doktoruna mıayne ol bişey atlamıs olma bence
Kizimveoglumm Sevilen en son 30 haftalıkda gitmiştim 1400 dü şuan 34 olduk bilmiyorum valla çok merak ediyorum 2000 falan olmuştur inşallah 😊
Tunahan2009 Gonca0881 Benimkide tam tersine masallah cok hareketli hatta esim artik bi tuhaf oluyor okadar ani degisen hareketlere bazen artik ben bak bak dedigimde biliyom biliyom normal deyip dokunamiyor bile 😊
Gonca0881 Tunahan2009 benim oğlanda hareketlendi sanki al sana hareket der gibi maşşallah 😂 eşim de artık daha bi heycanlı eve gelince ilk işi beni uzandırıp karnımı sevmek 🤗 doğunca evden çıkmaz kesin 😂
Snamp Sevilen uzun zamandır 1aya yakın gitmiyorum cnm en son 1bucuk kilo idi yarın gitcem inşallah doktora yazarim kilosunu😊
Gonca0881 Biz dün kontrole gittik 36+4dük 3240gr dedi nts ye bağladı arada sancım yokluyormuş falan ama çatı muayenesi yapmadı ayrıca bebeğimin kafası aşağıdaymış ve kanala girme yakınmış zaten doğumuma şurda ne kaldı ki 😊 bi an önce doğsa da koklasam ❤
SumeyyeYahya Ayss sagol canim. Yok hic hissetmemistim. Hatta hala donmedi diyordum ama sukur dönmüş 😃 darisi basina ins senn bebis de yakında döner 😄
CiaoBella KeriminAnnesi ben mart annesi olarak daha doğuramadım nisan anneleri doğum muhabbetine mi başladınız lee🙈
Ayss SumeyyeYahya yaaaa perşembe kontrol var ben hala kafasını sağ tarafta hissediyorum sanki aöa inşallah dönmüştür💙
Buseersoy Annikko Serpilsaltikalp örnek vericek olursak cok örnek var tanıdığım değil kuzenim o kadar yakınım özelde doğum yaptı cocuğu sırf para almak için 40gün küvezde tutuldu