Kaderhan69 Kontrolde 37 gorunuyor oyleyse dimi. Biz simdi doktorun dedigine goremi dogurcaz adet tarihimize goremi 🙄
Ecesaretunbel SumeyyeYahya benim de 33 de kontrol de dönmemiş ti. 36 dönmüş. Hiç anlamadım. Bide sağlık ocağında olsun akrabalar olsun dönse hissedersin karnında ufak çaplı bir deprem oluyor dediler. Ama bizimki zaten hareketi bebek belkide ondan anlamadım.
cannarz Ayss inş son haftaya kadar dönmüş olur belli olmaz ☺ İnş da döner. Sezeryan zor çünkü.valla son zamanlar heyecan dorukta benimki de heycandan ters dönerse şaşmıcam 🤣🤣🤣
Ayss cannarz hiç sorma valla doktor brlki 38 de sezeryan olabilir dediğinden berş heyecanım arttı hazırlıklar hızlandı filan allahım bir telaş 😍😍💙💙
cannarz SumeyyeYahya ben hissetmedim şuan kanaldaymış mesela 36 haftalığız tek hissettiğim şey hıçkırığını aşağıda kasıklarımda çok sağlam hissediyorum okadar
NesrinDefne KeriminAnnesi 37+5teyim dün kontrolümüz vardı bebeğimin kilosu 3.300 olmuş doğuma 16 gün kaldı olarak gözüküyor ama doktor hazırlıklı ol erken gelebilir dedi 🙄 Bekliyoruz bakalım herşeyimiz hazır 💕
KeriminAnnesi husniyealtun benimde suan hastaneye yatısımı yaptılar ciğer geliştirici yapıcaklar doğumu engellemeye çalışıyorlar sizin nasıl oldu
Kaderrakbas husniyealtun bizde doktor en fazla nişanın ilk haftasına kadar dedi o da yaramaz durursa 36+4 uz
gunaynur Kaderhan69 adet tarihime göre 35+3 olduk ama ultrasona göre 36 bitiyor bizim, hala 1 hafta falan önden gidiyor
gunaynur SumeyyeYahya göğüs kafesime doğru sürekli vuruyordu benimki son zamanlarda baya da acıtıyordu ortadaki kemiği. Son gittiğimde dönmüştü benimki doğum pozisyonunu almış. Bir de aşağıya çok baskı yapıyor.
cannarz Ayss valla nası gelecek bilmiom ama baskı yapıo fazlasıyla heyecan yapmıcam diorum ama olmuo yaa kalbim tavan yapıo. Ogünü yaşamadan da bilemicez inş Rabbim ogünde kolaylık verir ve sağsalim kurtluruz tek dileğim bu 🤲🏻🤲🏻☺☺