SumeyyeYahya Ayss hadi yaa 😙 doner canm insallah daha zamani var 😃 kac haftalik oldu seninki ? İlk bebek miydi
zlemAcar KeriminAnnesi bugün kontrole gittik. Yüzünü göremedik ama uzun saçlarını gösterdi doktorumuz. 😇🤣 Haftaya gittiğimizde doğum tarihimizi kesinleştirecekmişiz . 36. Haftanın ilk gunundeydik. Kilosu 3274 çıktı.🐣 Boyumuzda 50 cm 🍼🍼🍼
Mervecolak13 37 hafta olduk pazartesi kontrol. Var . Sezeryan olmak.istediğimi soyledigim için doktora 3 nisan demişti pazartesi bakalım ne dicek doktorumuz . Bal kızım da hiç durmuyor sıkıldı sanirim😊😊 annesi gibi sabırsızlanıyor. 🤗🤗
Rukiiii Nisanin 30u demişti en son doktorumuz inşallah nisan ayında doğar diye dua ediyorum mayıs ayına kalmadan kızlar dua edin bana mayıs ayı olmasın 😊
KeriminAnnesi Nisan 20si doğum gözüküyordu fakat biz 20 martta dünyaya geldik bir ay erken oldu ama olsun 😍😍😍
Narinim 36+2 olduk biz bugun, 18 nisan gunumuzz ☺ Son 26 gun ❤ Bakalim nezaman gelcek Narin kizim. 2 gun once kontrolumuz vardi 2650kg olmus minigim. 37/38 hafta arasinda gelsin diye dua ediyorum 💕 Cok sabirsiziz artik
Ayss SumeyyeYahya aynen canım döndü ama seninki çok şükür benim dönmezse 1 2 haftaö var veya yok böyle düşününce heycan artıyor😍😍😍
SumeyyeYahya Ayss ayy sorma benimde donmeyince son kontrole cantami vs goturdum sezeryana alirsa diye korka korka gittim 😂 doner ins canm bi dahaki kontrol ne zaman ?