Duuyguum Yebrulii Yebrulii inşallah açılır belli de olmuyo canm ben dr a çok güvendim yoksa cesaret edemezdim ama iyiki de dinlemişim bide 37 değil de en azından 38/2/3 te gün al derim daha iyi gelişmiş olur karnında
Yebrulii Duuyguum aynen kuzum öyle yapıcam, ya bence doktorla alakalı değil benimkide normal diye ısrarcı ama riske atmam ben
Deletedmom133 Duuyguum iyi bebeğim 6 aylık olduk artik bi haftanız var hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüt bebeğini 🥰❤❤🥳sen nasılsın kaç gün oldu
Gamzeli_03 Duuyguum kendi sancın ve suni sancı arasında fark var mı peki suni sancıyı hep kötü diyorlar benim de 39+2 kilo alıyor bebek dedi doktor bu hafta gün aşırı çağıracak cumaya kadar sonra suni verecek sanırım doğum kendi başlamaz ise 😣🤲
Duuyguum Gamzeli_03 bi tık daha fazla hissediliyor ama kendi sancın da olsa suni de olsa sancı doğurmanın en zor kısmı zaten
Duuyguum Deletedmom133 maşallah kuzuma bahtı güzel olsun inşallah 🤲 biz bugün tam bir haftalık olduk daha kontrollerimiz iyi çıktı çok şükür gözün de çapaklanma oluyor o dA göğüs ucum değiyormuş ondandır dedi dr herkeste oluyor mu bilmiyorum
Busracetin Duuyguum amin inşallah canim , hayirli zamani beklemeye devam ediyorum . Sağlikla huzurla büyut inşallah bebişini , Allah hayirli evlat etsin 🌸
Duuyguum Busracetin kesinlikle zamanı vardır allah büyük canm en kısa zamanda olmasını diliyorum allahtan canm çok teşekür ederim ❤️
Duuyguum Ysmn_dmrcii sağol canm ❤️inşallah yazıcam ama bebek bakımı da biraz zormuş tahmin etmiyordum böyle 😅
Ysmn_dmrcii Bende şuan bekliyorum 3 cm açıklıkla 40+4 olduk halen ne sanci ne gelen var sadece sürekli rahim ağrısı. Pazartesi bende belki suni vericekler ve gribim çok kötü nabzim 100lerde çok krkyrm
Duuyguum Ysmn_dmrcii iyileşirsin pztesiye kadar enerji yapacak şeyler tüket bolca en çok enerjiye ihtiyacın olacak çünkü ben güçsüz düştüm o kadar bitkin düştüm ki olan sancım gitti kaldım öylece çatalda
Deletedmom133 Duuyguum oh maşallah her bebekte olur ben de oldu geçti kısamız vardı 4 aydan sonra bitti sağlığı iyi olsun ufak tefek şeyler geçer zaten Allahın izniyle 🥰sağol canım seninkinde kaderi güzel olsun