Yebrulii Duuyguum yok kız ne korkması ben hep normal istiyodum ama bebeğimi tehlikeye atacak bişey yapmam şimdi durum değişti diye sezeryana döndüm
Duuyguum Ysmn_dmrcii sağol canm ❤️inşallah yazıcam ama bebek bakımı da biraz zormuş tahmin etmiyordum böyle 😅
Duuyguum Ysmn_dmrcii iyileşirsin pztesiye kadar enerji yapacak şeyler tüket bolca en çok enerjiye ihtiyacın olacak çünkü ben güçsüz düştüm o kadar bitkin düştüm ki olan sancım gitti kaldım öylece çatalda
Ysmn_dmrcii Duuyguum hadi yaaa tükenince ne yaptılar peki. Hani serum falan taksalardı keşke enerjilik yada başka bisey. Bide canım bisey sorcam sana sende hiç köyü akıntılar gelmismiydi
Duuyguum Ysmn_dmrcii suni sancı verdiler ben tükenince Son günlerde mi kötü koku yok olmadı ama 35 ten sonra akıntım çoktu son iki gün o akıntı da hiç olmadı
Deletedmom133 Duuyguum oh maşallah her bebekte olur ben de oldu geçti kısamız vardı 4 aydan sonra bitti sağlığı iyi olsun ufak tefek şeyler geçer zaten Allahın izniyle 🥰sağol canım seninkinde kaderi güzel olsun