Mom91 Kalp atışı için 5 hafta henüz erken değilmi 🤔 bende sabırsızlıkla bekliyorum 6+ da gideceğim inşaAllah duymak için 🤗
pelinsss Mom91 bence bana göre de erken ama vardır doktorun bir bildiği 😁 alttan bakılırsa duyulur heralde 🤷🏻♀️
Dilman ElanrBlkc cnm değerin 18 olduktan kaç gün sonra ultrasonda gördün bebeğini. Benim değerim 1 ocakta 152ydi
dilanhayat27 Bir haftadan fazla oluyor gideli Doktora Beta hcg degeri 3526ydi ultrasonda gözükmedi kücük oldugundan iki gün sonra gel dediler cesaret edip gidemedim biraz bekleyeyim öyle giderim diyip randevuyu pzrtesine aldık pzrtesi inşallah görecegiz 🥰🤲
Mom91 pelinsss evet canım daha çok minnak olduğu için 6.haftadan 10.haftaya kadar kalp sesini duyabilirz hemen duyamayada da biliriz yani embriyo yu göremeyebiliriz inşaAllah hemen görmek duymak umuduyla 😊🥰
Smg38 merdepltkylp hayirlisi olsun canim.daha cok kucuk zaten bende 6.haftayi tam.doldurunca gtmek istiyorum.insanin ici ürperiyor kucucuk birseyde cunku birdaha nezaman cagirdi doktorun
Hayalhazal Kızlar konuyla alakasız ama 5+4 günlük hamileyim vajınada zonklama Batma tarzında ağrı oluyor normal mi sizce
Pkr Hayalhazal canım öncelikle hayırlı olsun. Bu batmalar çok normal bendede oldu yavaş yavaş azalıyor. Eğer bu sancılar dayanılmayacak kadar çok oluyorsa yada beraberinde lekelenme ve kanama oluyorsa o zaman doktoruna danışmalısın.
Karinass Bugün duydum kalbi 7+1 🍀 Vücudumda 2 kalp olduğunu bilerek hayata devam etmek... 🙃 Bin şükür🙏🏻
Hayalhazal Pkr yok canum arada oluyor cok şükür kanama lekelenme olmadı bide ayakta uzun süre kalınca bel ağrısı oluyor