glshr Ozqe_tolqa dün kalp atışlarını dinledim ikizlerimin ikiside çok iyi allaha şükür allah isteyen herkese tatdırsın bu duyguları bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥰
ElifCK glshr tebrikler ne kadar mutlu ♥️♥️ Benim de Pzt gunu 2. kontrolum var, umarim kalp atislarini duyabiliriz biz de sizin gibi ♥️ Bugun tam 6hafta oldum, pzt gunu 6w5d olacagim 🙏🏻
Anonimmama Urstls ben de 2 buçuk haftalıkken öğrenmiştim gebe olduğumu. Adetinin ikinci günü geciktiydi erken gebelik testinde çıkmıştı. Hatta ilk öğrendiğimde beta hcg 88 di 5 gün sonra falan 848 e çıkmıştı bi hafta sonra tekrar gittim ultrasonda kese gözüküyordu ama bebek 10 gün sonra görünür dedi ama net hamilelik tarihim yok gününe kadar biliyorsunuz 😔
Hayalhazal BEnimde bugün 5+1 günlük cuma öğrendim 471 di Pazar baktım 838 olmustu dün baktık işte 2375 olmuş insallah rabbim keseyi görmeyi de nasıp eder
Hayalhazal Sağ sol kasıkta ara ara ağrı oluyor dün midem bulandı kustum bas dönmesi ve bel ağrısı oluyor bende halsizlik
Hayalhazal krktasnihal90 öyle mi ben daha gitmedim 10 Ocak'ta 6+3 oluyoruz galiba inşallag o zaman kese ve kalp atışını görürüz
Zynp01 Smyy06 maalesef bnm sonlandı canım geçen hafta hemde doktor hiçbir problem yok kanama alanı yok dediği halde
Smyy06 Zynp01 çok geçmiş olsun bbende yasadım o süreci gercekten zor ama gecyor hersey gibi zamanla. İnsallah tekrar hamile kalır sağlıklı bir şekilde hiç sıkıntı yasamadan kucagınıza alırsınız bebeğinizi. Ben de 6+1 im lekelenmelerim devam ediyor dün bebeği ve kalp atısını gördük doktor birde haftada bir yaptırmam için iğne verdi endişeliyim ama elden bişey gelmiyor
Smg38 Hayalhazal aramizda 2gun var oyleyse bende henuz gtmedim 6.haftami bekliyorum saglicakla ielrliyordur ins😊👏
merdepltkylp Bende daha 1 haftdır öğrendim yarın doktora gidecez ultrasonda görebilmek için😇💕 Umarım görünür🥰🥰
Pervin36 hk0909 4 haftalıkken öğrendim şuan 6. Haftamızdayız fakat kalp atışını dinleyemedik hala haftaya tekrar gidicez
Selinbrkn Kızlar 8+1im ancak inanılmaz derecede mide bulantılarım ve iştahsızlık var prilam dr kullandım o da fayda etmedi.. bir önerisi olan var mı? Bebeğe bir şey olcak diye korkuyorum lütfen yardimmm...