Pkr Kızlar benim bugün 7+6 oluyor ve nezle oldum😔 bu durum bebeğime zarar verir mi? Mikrobik bişey olduğunu sanmıyorum çünkü boğazım falan ağrımıyor.
meva_asil_moms Pkr bende gebeliğimi ilk öğrendiğimde grip olmuştum canım bol bol sıvı tüket C vitamini al geçmiş olsun bizde 8+4 haftalığız pazartesi randevum var bakalım ne kadar büyümüşüZ ☺️
Pkr meva_asil_moms evet sen benden 5gün öndeydin hatırlıyorum🌸 bizimde haftaya cuma kontrolümüz. Çok az Zencefil rendeledim çubuk tarçın ve limonla sıcak suya koydum İyi geldi açıkçası🙏🏻
meva_asil_moms Pkr 🌺hayırlı sonuçlar alalım yazalım birbirimize yine inşallah dediğim gibi canım bol bol sıvı tüket C vitamini içeren meyvelerden ye
Hayalhazal Pkr yok canum arada oluyor cok şükür kanama lekelenme olmadı bide ayakta uzun süre kalınca bel ağrısı oluyor
Smg38 merdepltkylp benimde bugun yogun bir kanamam oldu doktora gttim dusuk yasiyosun dedi degerimde 82ye dusmus😔😔 rabbim herkese hayirlısıni nasip etsin
Busraburak81 Merhabaaa yılın son günlerinde bizde yeni öğrendik kesemizi gördük ♥️ Ağustos sonu gibi rabbim bekleyen herkesi kavuştursun ♥️ Rabbim olmayanlarada nasip etsin 🤰🏽
Mom91 Smg38 ya😕 Rabbim yardımcın olsun sabır versin inşaAllah 😞yine gebe kalırsınız hayırlısyla Rabbim sağlık versin hayırlısını versin 😕
Mom91 Busraburak81 anladım benimde ilk gebeliğim insan sabırsızlanıyo😇 doktor 10gün sonra gel demişti 6+da gideceğim inşaAllah salı günü