hk0909 Birkucukkelebek Duyamadım canım kese göründü ama bebek bile görünmedi daha miniciikk 😊🥰 10 gün sonra çağırdı doktorum keseyi görmek için
Nnur1 Gmzomr benim son adet günüm 31 ekim. Aralıkta adetime 2 gün vardı aile hekimine gidip test yaptırdım hcg değerim 289 çıkmıştı. Aile hekimim doktora görünmemi söyledi. Doktora gittim ultrasonla baktı keseyi gördü 4+6 olduğunu öğrendim ☺️
Bebisim12345 hk0909 biraz degisik olucak ama ozel hastaneye gittigim halde keseyi gordukleri icin kan testi yapmadilar🤷♀️
hk0909 Bebisim12345 Tabii yapmazlar kuzum kan testi yapmalarının sebebi gebelik var mı diye bakmak için direk kese görününce gerek kalmadı demekki maşallah 😊
alivefamm Ozqe_tolqa canım doktor keseyi gördüyse en az2000lerde hcg en.sevinmelisin herşey normal ben daha ultrasyona bile girmedim
Hll34 alivefamm aaa cok iyiymiş nerde bulabiliriz karpuz çekirdeğini benim de ilk başlarda yoktu 6.hafyaua girdim yavaş yavaş başladı
hk0909 Hll34 Benimde yavaş yavaş başlıyor sanırım inşallah bu kadarla kalır. Şuan iştahsızlık çok fazla var hiç bişey yemek istemiyorum aklıma gelmiyor yemek yemek 😢
Hll34 hk0909 belirli bir dönem devam eder inşallah uzun sürmez🙏 bende de var aynı durum ama mecburiyetten zorluyorum kendimi bebek için
Nnur1 Duyguaydin81 ben doktora gittiğimde 4+6 ydı. Benim gidin derim çünkü doktor folik asite başlıyor hemen. Boşuna beklemiş olmayın. Kese var mı yok mu onu da görmüş olursunuz. Dış gebelik mi değil mi bunu da teyit ediyor. Erken teşhis her zaman en iyisidir
drkgrss Gmzomr benimde 4 kasım , kalp atışı için hafta salı gideceğiz bence sizde 1 hafta daha beklerseniz garanti olur:) insan heyecanla bekliyor🙈
drkgrss hk0909 bende Tam 6 haftalığım geçen hafta keseyi gördük , haftaya salı da kalp atışını duyabileceğimi söyledi doktorumuz , yani aynı zamanı söylemişler bence duyabiliriz 🤗🤗
Bebisim12345 drkgrss benimde 4 kasimmm🥰🥰🥰bende kalp atisi icin bekliyorum haftaya gidicem bende insallahhh😍hepimiz iyi haberlerle yine burda bulusuruz insallahhh