Tortilla hk0909 ben 6+3 te duydum ama kısıktı haftaya gel net duyulur dedı. Ama herkese gore degısıyormus ınsallah duyarsn 🥰🥰
27rukiye27 kızlar lekem kahverengi neden acaba ... dış gebelik olma ihtimali var mı sizce doktora gittik oyle şeydir söylemedi ama kahverengi leke bugün geldi 26 günlük hamileyim lütfen bana boseyelr söyleyin
alivefamm 27rukiye27 bendede oldu sadece 2 leke aynı akşam kahve rengi ve pembemsi yerleşme kanamasıdır dedim kafama takmadım
Birkucukkelebek Kızlar konuyla alakası yok ama sormak istedim. uygulamadaki reklamları çoğu zaman kapatamıyorum. Kapatma yeri çıkmıyor. bazen 4 5 kez çıkıp tekrar giriyorum yine aynısı oluyor. Telefondan mı kaynaklı acaba bu sorunu yaşayan var mı?
Elaa1 alivefamm 686 da kese görülmemişti canim yanliş anlasilma olmasın. Progesteron 14.5 çıktığında beta hcg de 686 çıkmıştı Iki gün sonra kese görününce bir daha beta hcg ve progesteron bakilmadi. Evet haklısın bişey takmamak konuşunda. Hele bu günler çok önemli bol bol dinlenmek lazim...
Elaa1 Siyahkelebek maşallah ya cok sevindim duymana Ben bugün 6+3 üm 6+6 da gidecem ama duyabilir miyim emin değilim. Çünkü bu bebiş geç döllenme.
Nihalcelikk Merhaba kızlar bende 5+2 haftalık hamileyimm bugün keseyi ve içinde minnacık bebeğimi gördüm
Bebisim12345 drkgrss benimde 4 kasimmm🥰🥰🥰bende kalp atisi icin bekliyorum haftaya gidicem bende insallahhh😍hepimiz iyi haberlerle yine burda bulusuruz insallahhh
hk0909 Bebisim12345 İnşallaahhh 🥰🥰🥰 Bende de kese vardı bebişi göremedim haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğiz İnşallah duyarız ❤️ insan nasıl heyecanla bekliyor doktora gitme zamanlarını ultrasonda bişey görünmesede onunla ilgili bilgi almak bile çok güzel geliyor. Birde hareketlerini görsek ne güzel olurdu 🥰😍
alivefamm Bugün hcg sonucum çıktı 3200 çıktı normal seyrediyor 5hafta ama migrenim tuttu çok kötüyüm kusmaktan bir hal oldum iki tane serum bağladılar yataktan çıkamıyorum inşallah yarın geçer dua ile kızlar rabbim hepimize şifa versin
annee27 Aslisah evet gittim 3 defa gittim 3 defa kan istedi doktorum yine gidicem tahlilleri testleri yaptirmak icin 2 hafta sonrada kalp atisi icin cagirdi suan 5+4 oluyoruz😊 siz gittinizmi
Nagihan1 Urstls merhaba adet tarihime göre 7+3 ultrasona göre 5+2😊😊 çok yeniyiz kese gözüktü ama bebiş hala gözükmedi haftaya tekrar gidicem😍
Ay-Bek Yclmom92 merhaba bana doktor tavsiyesinde bir şey yazmışsın sanırım ama silmiş adminler buradan yazayım dedim yardımcı olmak için