Hll34 alivefamm amiiinn kuzum İnşallah Rabbimin izniyle bütün anneler bebeklerini kucaklarına alsınlar sağlıkla inşallah 🙏🙏 ya bu arada hmeen kilo alan var mı 6+1olduk hemen iki kilo yansımış 53tüm 55 olmuşum yeme düzenim hala aynı aslında 🙈🙈😂
Tortilla Hll34 bende kontrolde 61 cıktım 58 59 arasıyım yıllardır ve hıc bırsey yiyemiyorum mıde bulantısından almam ımkansız hatta zayfladgmı hıssedıyorm. Bence fazla tartıyor doktorunkı😅
Deebg Destkar teşekkür ederim canım hayırlısı olsun senin için 🙏🙏 bende geçen sene boş gebelikten kürtaj olmuştum doğru zamanda tekrar olur inşallah
Siyahkelebek Minelimmm ben şu an 6+5’im. Kontrolüm var bugün. Aynı merak içindeyim😊 Kişiden kişiye değiştiği için de rahat olmak gerekiyor tabi
Hll34 alivefamm maşallah valla size nasıl oldu bu durum 🙈 mide bılantınız mı var acaba bişey yiyemiyorsanız
hk0909 Kızlaaarrr keseyi gördük bugün çok şükür 5+6 bugün 🥰 Bebeği göremedik normal bişey dedi doktorum 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi 7+1 de kalp atışı duyulur mu ? Sizin bebişler nasıl duydunuz mu kalp atışlarınııı 😍
Siyahkelebek hk0909 ben yaklaşık yarım saat önce duydum🥰 6+5’teyiz. Ancak doktorum erken duyduk dedi. Yani duyamazsanız tedirgin olmayın ancak sizin de o mükemmel ritimleri duyma ihtimaliniz var
drkgrss hk0909 bende Tam 6 haftalığım geçen hafta keseyi gördük , haftaya salı da kalp atışını duyabileceğimi söyledi doktorumuz , yani aynı zamanı söylemişler bence duyabiliriz 🤗🤗
Tortilla hk0909 ben 6+3 te duydum ama kısıktı haftaya gel net duyulur dedı. Ama herkese gore degısıyormus ınsallah duyarsn 🥰🥰
Elaa1 Siyahkelebek maşallah ya cok sevindim duymana Ben bugün 6+3 üm 6+6 da gidecem ama duyabilir miyim emin değilim. Çünkü bu bebiş geç döllenme.
Birkucukkelebek Kızlar cuma günü 525 ti bhcg. bugün baktırdım 2136 çıktı. Kese için doktorumuz geçtiğimiz çarşamba 12 gün sonra gel demişti ama gitsem görür müyüm ki
hk0909 Birkucukkelebek 3000-5000 arası görünüyor canım. Ben bugün gittim gördüm çok şükür beta bakmadı doktorum ama 9000 civarında sanırım.
Hll34 Birkucukkelebek görebilirsin canım bünyeye göre de değişiyor ama benim hcgm 426 cıktuğında haftaya gel keseyi görmemiz lazım dedi Bi hafta sonda gittim göründü kese
alivefamm Hll34 önce yiyemiyordum şimdi biraz biraz yiyiyorum zaman zaman midem bulanıyor ama tuzlu karpuz çekirdeği iyi geliyor ilaç kullanmıyorum canım
Hll34 alivefamm aaa cok iyiymiş nerde bulabiliriz karpuz çekirdeğini benim de ilk başlarda yoktu 6.hafyaua girdim yavaş yavaş başladı