nergizbaran19 TunarinAnnesi kaç haftada duydunuz ben 7+3 ün doktor kalp atışları ve ritmi gözüküyor hayırlı olsun dedi ama bana dinletmedi
TunarinAnnesi nergizbaran19 bende dinlemedim zararmiş dinlemek bu haftalarda canm İnşAllah 9 haftada falan dinleriz 🤰🏻🙏
minikgunesim nergizbaran19 ben 10+4 günlüğüm bende sadece kalp atışını gördüm makine henüz dışarıya sesi veremediği için duyamamıştım olsun görmesi bile güzeldi 🥰
Simya nergizbaran19 6+5 de kalp atışı duydum cnm hatta kontrolüm tam 7 hafta olunca olcsktı ama hastaneye yatma durumum oldu malesef ki.. tam 6+5 dim kalp atışı duyduk o gün
Merbe61 Mororkide benım bebegım de 7+5 28temmuz gozukuyor dogum babamız 23temmus ınsalalh bızde babamızın dogumgunun de sag salım dogarız ❤️❤️
Mororkide Merbe61 ay ınsaallah tam tarıhınde dogan olmuyo pek kızım 38+5te dogmustu benım sennkı rastlar gıbı benımkı sanmıyorum😅
Merbe61 Safiye12 7+5teyım hala lekelenmem devam ediyor 1hafta oldu progastn 100kullnıyordum 200verdı vajıbal baslıycam neden gelıyor hala anlayamıyorum endeselenıyorum senın gextı mı canım lekelenmelerın yada neler onerırsın
Safiye12 Merbe61 canim bana doktorum 3 günde bir bir tane iğne vurdu adını şimdi tam hatırlamıyorum birde progestan 200mglik fitil verdi şimdi çok şükür 3 gündür yok ama bakalım birde ben hiç kalkmıyorum sadece lavaboya giderken ayağa kalk dedi
minikgunesim Merhaba kızlar 🙋♀️ Bizde 10+4 günlük olduk Bir değişiklik olmazsa 7 Temmuz da kavuşacağız birbirimize 🙆♀️👼🥰
Merbe61 Safiye12 benım acık kahverengi akıntı seklinde gelıyor ıgme vermedı oyle sureklı de yatacaksın demedınsadece dıkkat edıceksın dedı
Safiye12 Merbe61 iğne aslında daha etkili bende önce progestan iğne uyguladı 5 gün sonra geçmeyince daha kuvvetli bir iğne vurdu ama onun adını hatırlamıyorum şimdide yok bakalım insallhta olmaz
27rukiye27 ya benimde karnın agriyo ve lekem kırık beyaz renginde benim karnım neden agriyo protestan hap verdi doktor onu kullanıyorum 100 mg lik ve bebeğim 25 günlük ne yapmalıyım yada normal mi bu agri