TunarinAnnesi Sermec ay Maşallah size canm 🤗bizde bugun kalp atişlarini duyduk güzel ilerliyor Maşallah 🥰dedi doktorumuz
Sermec TunarinAnnesi cok sevındım cnm her sabah namazında sana dua ediyorum adın neydi bu arada cnm 🙂 🥰
nergizbaran19 TunarinAnnesi kaç haftada duydunuz ben 7+3 ün doktor kalp atışları ve ritmi gözüküyor hayırlı olsun dedi ama bana dinletmedi
TunarinAnnesi Sermec Allah razı olsun Canım benim. Adım Türkan 🤗Bende hep dua ediyorum rabbim isteyenlere versin İnşAllah bizlerde sağ Salim dünyaya getirelim İnşAllah 🤲
TunarinAnnesi Deebg bende 1 hafta bekle canm maddi açidanda manevi açidan da insan görmeyince üzülüyor benim bugun. 7+2 son adete göre ama ultrason 6+1 dedi hele biraz geç gitdim
Deebg TunarinAnnesi ben Cuma gitmiştim bebeği yolk sacı görmüştük doktor bir hafta sonra gel yine demişti bilemedim canım benimki bi kaç gün önde gidiyor galiba 5+2yken gittim ultrasonda 5+6 çıkmıştı
Miranmiray Mrsbozbay Burdayım 30 haziran ama temmuz sayılur😂😂11 hafta 2 günlük yeşil limon büyüklüğünde yavrum
Deebg TunarinAnnesi inşallah bi boş gebelik geçirmiştim kürtaj olmuştum çok evham yapıyordum doktorda o yüzden erken gel dedi
TunarinAnnesi Safiye12 hayir akintim var Beyaz Kati sumuksu Ama cook Sukur kanama yok progesteron igne vurul Sen o keser kanamayi
Safiye12 TunarinAnnesi benim de yok 3 gündür bakalım progestan fitil kullanıyorum senin kaç günde kesti