Mororkide Merbe61 ay ınsaallah tam tarıhınde dogan olmuyo pek kızım 38+5te dogmustu benım sennkı rastlar gıbı benımkı sanmıyorum😅
Dilanfidan Kızlar size birey sorucam. siz zeka testi yaptınız mı çocuğa zararlı olablir diyorlar doğrumudr
Safiye12 Kızlar 9+2 günlük hamileyim göğüs hassasiyetim iki gündür geçti sizin hangi haftalarda geçmişti
Sabriye20 Uzun süredir ses yok burda🙂 bende ikizlerimle burdayım 14+0 sata göre 30tem inşallah temmuzu beklerler🤗
Reyhann93 Sabriye20 bizde 14+1 bu gün temmuz 14 yada 16 sezeryan olcağı için günler geçmek bilmiyor sanki Sizinde 37 38 de en geç alıyorlar ikizleri zamanında doğarlar inşallah sağlıkla 😊😊
Sabriye20 Reyhann93 inşallah o haftaları beklerler 38 süper olur ikizler için🙂 cinsiyet öğrendinizmi siz
Nilayilhan Reyhann93 bizde bugün 14+1 bende sezaryen olucam banada doktorum 15temmuzdan sonra alırız dedi ama gününmüz 28. Doluyormuş☺️Cinsiyetini öğrendiniz mi
Baharbal Bizde 14+6 dayız doğum 24 temmuz görünüyor ama bana kurban bayramı da doğurcam gibi geliyor 😁
Baharbal Hayalperesttt 13+5 te erkeğe benziyor dedi 17 haftada 3 lü tarama var o zaman kesin söylerim dedi sen öğrendin mi 😁
Damlapilatin Kızlar ben Sezeryan ile doğum yapcam 2. Gebeligim suan 14+1 haftaligum ne zaman doğum olcak siz 9 haftaligim 20 temmuz da doğum diyor sunuz ben daha mı erken yapcam aklım karışti
Reyhann93 Damlapilatin benim %90 erkek dedi doktorumuz hemen hemen aynı zamanda doğum yapıcaz sizinle 😊😊
Damlapilatin Reyhann93 yaşın kaç ben 29 a yeni girdim ama ben salı günü 15 hafta lik olcam o zaman kontrolum var inşallah bende ogrenirim
Reyhann93 Sabriye20 benim Görümcem 37+1 de doğum yaptı küveze girmediler inşallah sizinde öyle sağlıkla doğar 😊😊