Mororkide Nurrr1 dogrudur ben dogumdan sonra kullanmıstım kan ılaclarını ılk dogumumda asırı kan kaybetmıstım o zaman bıle felaket bulandırmıstı Zar zor kullanmıstım
Mororkide Nurrr1 benım normalde kan degerlerım cok ıyıdır vermemıslerdı ılk bebegımdede bu hamılelıgımdede folıkasıt bulantı hapı kullanıyorum dogumdan sonra vermıslerdı bı tek bide hep magnezyum kullanmıstım
Effuliimm Dilanfidan yalnız olmadığını çocuğunun yanında olduğunu düşün elini üstüne koy. Onun korktuğunu ve onu sakinleştirdiğini düşün. Çünkü anneler hep güçlüdür. 💪
Dilanfidan Effuliimm dün yalnızdım aynen dedğn gibi yaptım ve fazla korkmdm umarım bundan sonraki süreçte öyle olur.Güzel konşmlrnz için çok tşk ederim 🙌🏻
Altin92 Hayırlı akşamlar . Ben de 7+4 teyim 😊 Kendimizden birilerini görmek moral oluyor . İnşallah hayırlı ve sağlıklı şekilde bir süreç geçiririz hepimiz . Benim sabahları midem kötü oluyor ve afedersiniz balgam sıkıntısı oluyor 😢
Sermec TunarinAnnesi benım bulantılarım coktan gectı cnm ben 24 haftalık hamıleyım senı hep görüyordum da forumda ondan buraya yazdım 🙂
TunarinAnnesi Sermec ay Maşallah size canm 🤗bizde bugun kalp atişlarini duyduk güzel ilerliyor Maşallah 🥰dedi doktorumuz
Reyhann93 Bizde burdayiz 6+6 sata göre bu gün randevumuz vardı şükür bir hafta önce 16 mm bom boş olan kesemde bu gün minik bebeğimi ve derindende olsa kalp atışlarını duydum çok şükür ultrasona göre 6+4 ❤❤❤