Ayse_huma3 Benimde üçüncü bebişim yolda büyük kızım 12 ikinci kızım 6 yolda olanda 29 haftalık rabbim bütün annelere yardım ettsin inşallah
elifim123 Semay büyük kızım3,5 yasında çok nazlım büyüdü oglumda suan 10 aylık perisan bi haldeyim cok kücükler kıyamıyorum da alısamadm kabullenemedm Rabbimn gücüne gitmesn insallah😔
Semay elifim123 aynı durumdaymışız valla yaşlar falan😂hayırlısı olsun hakkımızda büyürler bir şekil ALLAH isteyenlere de nasip etsin bn de ağladım falan ama yapacak birley yok ne kadar bebek sahibi olmak isteyen var . Ben küçükler falan onları sıkıntı yapmıyom çok kötü geçiyor hamileliğim 2 hamileliğimde çok kötüydü buda öyle sürekli kusma çok zorlanıyorum 2 haftadır yeni yeni toparlamaya başladım
Bebegimbenim3 Semay masallah bacim ya ben de kendimi cok erken diyorudm🥰 Allah yardimcin olsun sag salim kucagina al insallah
Prenslerinin_annesi elifim123 10 ve 4 yasında ıkı oglum var 23 haftalık hamileyim bi tane daha paşa geliyor 😊
Mryslny @elifim1. 23#6855746 elifim123 ben 28 yaşındaym 9 vr 5 yaşında kızlarım var 5 +1 3.ye hamileyim 🤰
mucizelerininannesi elifim123 bende 4. Ye hamileyim ama 5 olduk şimdiden ikiz gebelik rabbim nasip ederse🤲🏻🤰🏻🤰🏻😚
Esincim Bir kazazede anne de ben 😬büyük kızım 15 küçük kızım 9 yasında ve 27 haftadayım tam da karı koca sevgili gibi yaşamaya baslamışken 🥰 Bebişimizi cok seviyoruz tabi ki iyiki olmuş