Bebegimbenim3 Semay masallah bacim ya ben de kendimi cok erken diyorudm🥰 Allah yardimcin olsun sag salim kucagina al insallah
Leyla9292 elifim123 🙋♀️🙋♀️ben üçüncü oğlusuma hamileyim perşembe günü kavuşuyoruz inşallah.üçüncü sezeryan im
Hiranurhilal Hatice1017 evet suni sanci cokkk zor ya normal sanci daha kolay diyorlar bende bunda kendi sancimi beklemek istiyorm ve insallah zamani gecmez yoksa suni kacinilmaz oluyor yani bence kiz bebekler erken gelmiyor ya hepsi vakti zamani gelince
Hatice1017 Hiranurhilal Aynen yaaa kendi sancin kat kat kolay bence🙄Insallah hepimize hayırlı kolay dogumlar nasip eder Rabbim🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Leyla9292 Hiranurhilal değişiyor herkesin bünyesi ağrı eşiği aynı değil benim ilk sezeryan özelde oldu genel oldum çok memnun kaldım ikinci sezeryan devlete oldum spinal oldum çok çektim bin pişman oldum şimdi yine özelde genel olacam inşallah..
elifim123 Semay büyük kızım3,5 yasında çok nazlım büyüdü oglumda suan 10 aylık perisan bi haldeyim cok kücükler kıyamıyorum da alısamadm kabullenemedm Rabbimn gücüne gitmesn insallah😔
Hiranurhilal Leyla9292 ciddimisn devlette sipinal olanlarda pisman olanlari duydum ama sezaryan hakkinda hicbir fikrim yok insallah hayirlisi
filiz08 elifim123 aslında benimde bu plansız oldu ama Allah bilir ne verdiğini umarım iyi şekilde bakarız