mucizelerininannesi Kızım 7, oğlum 4, oğlum 19 aylık, 17 haftalık ikizlere hamileyim net cinsiyetleri detaylı ultrasonda öğrenicez inşaAllah🤲🏻
Semay elifim123 aynı durumdaymışız valla yaşlar falan😂hayırlısı olsun hakkımızda büyürler bir şekil ALLAH isteyenlere de nasip etsin bn de ağladım falan ama yapacak birley yok ne kadar bebek sahibi olmak isteyen var . Ben küçükler falan onları sıkıntı yapmıyom çok kötü geçiyor hamileliğim 2 hamileliğimde çok kötüydü buda öyle sürekli kusma çok zorlanıyorum 2 haftadır yeni yeni toparlamaya başladım
elifim123 Semay benmde öyle kafamı kaldıramıyorum mutfaga giremiyorum annemlerde kalıyorum bakalm braz kalıym burdan kaynanamgle gecicem. ben büyümelerinide herseyi sorun yapck psklojıdeym hala
Ylz34 Ohorza evwt belli 18. Haftamızdayız erkek dedi doktorumz RABBİM herkesin gönlüne göre versin ama en önemlisi saglıklı ve hayırlı olması
mucizelerininannesi elifim123 Kızım 7 Oğlum 4 Küçük oğlum 19 aylık 17 haftalık hamileyim ikizlere cnm en kazazadesinden bi baktık hamileyim sonra baktık ki ikiz benimde ikizin varmış anne karnında vefat etmis ben kalmışım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bir şey olmasından çok korkuyorum kaygilaniyorum😥
ebebegm mucizelerininannesi olmaz inşallah ne güzel ikiz anneliği zordur ama büyüyünce çok hoş olur. allah hayırlısını versin hep istemişimdir ikiz bebek
ebebegm uccocukannesi01 aynen bizde öyle seninde mi ikinci zor oldu.3. ye çok beklemedik ikinci yi 6sene sonra bulunca😅😆
mucizelerininannesi ebebegm bende çok istiyordum rabbim nasip etti çok şükür bin şükür isteyene nasip etsin 🤲🏻
mucizelerininannesi ebebegm bende çok istiyordum rabbim nasip etti çok şükür bin şükür isteyene nasip etsin 🤲🏻