__birafitap__ Kuzumm55 esim gidecek saglik ocagindaki sonuclari almaya kuzum ben gitsem hemşireyle kavga ederiz herhalde🙄
Aysegl_ __birafitap__ Merhaba benimde bugun adetimin 3.günü ve henuz adet olmadim insaAllah hamileyizdir:) ben8m göğüslerim ve uçları aşırı hassas belimde agri var sol kasigimada ara ara hafif batmalar oluyor
__birafitap__ Aysegl_ evet kuzum benim de 6 oldu yok daha bisey karnim çok ağrıyor gaz sancısı ama goguslerim de her adet olmadan önce ağrırdı simdi dünden beri basladi ağrısı korkuyorum adet olcam diye😔🥺
Aysegl_ __birafitap__ Adet degilizdir insaAllah umudumuzu kaybetmeyelim Allah büyük bende persembe yada cuma gunu test vermeyi düşünüyorum nasipse
Omerinzevcesi __birafitap__ Yok kuzum ben 16 haftalık hamileyim bende aynı yollardan geçtiğim için başkalarının gebelik haberleri beni çok mutlu ediyo😊
__birafitap__ Adel001 yok kuzum hemsire baya gıcık biseydi kan numunesinin uzerindeki sayıyı almama izin vermedi falan alsam nettten bakacaktim artik esim almaya gidecek 1 2 saat sonra 🥺🥺🥺❤❤❤
Adel001 __birafitap__ haydi inşallahhhhhh❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Ona ne yaa. Her kesin hakkı var isterse online bakmaya. Belki ben hiç gelemicem.
__birafitap__ Adel001 zaten 5 gun gecikmem var testte silik gordum dedim negatif çıkarsa kötü olur biz 10 gun geçmeden bakmıyoruz demisti🙄🙄 inşallah bitanem vardir dimi🥺❤
Nrslbkc @__birafitap__ benimde 5-10 dk sonra çok silik bi çizgi çıkmıştı canım sonra sonuç pozitifti. Döllenme geç olduysa silik çıkıyo bugün alıp yapsan daha da belirginleşir. İnşallah vardır🙏🏻 Rabbim gönlüne göre versin🙏🏻