Zynp01 __birafitap__ canım bnde akşam kan vercem zaten adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynıymış
__birafitap__ Zynp01 canım bişey sorucam ben sana sağlık ocağına gittim 10 günden once hcg bakmiyoruz dedi bende testte pozitif dedim kan alsin diye belli belirsiz cikti desem almazdi negatif çıkarsa kötü olur falan da dedi salak barkod alacaktım int bakmak için onu da alamadım baska türlü nasil öğrenebilirim ya😔
Belirsiz __birafitap__ geldi canım iki gebeliğim de de çizgi görünmem işti sonradan koyulaşmıştı ☺️inşallah vardır 🙏🙏
Kuzumm55 __birafitap__ b3nimde 5ngun geçmiş ti silik çıkmıştı canım hamilesin bence emin olmak için kan vermelisin cunkunben testi yaptığım gibi koştum kan vermeye
__birafitap__ Kuzumm55 pozitif miydi yani yaa umut oldun şu an bana her an adet olacak gibi hissediyorum çok kötü bu duygu😔😔😔
Deletedmom0093 Özele gidip gebelik testi yaptiricam de hemen yapıyorlar,100 tl idi benim,hastaneye göre değişir fiyat.
Kbrkrtt __birafitap__ Merbaha canım bende sen gibi test yapıp banyoda bırakmıştm bisey yok diye.Sabah baktığımda silik çizgi vardı ve 2 tane daha yapmıştım ve doğruydu, pozitifti..Allah gönlüne göre versin canım...
Zynp01 __birafitap__ canım özel hastanenin aciline gir kan alıp bakıyırlar bm daha önce yaptım 1 saatte çıkuyor sonuç