Omerinzevcesi __birafitap__ Yok kuzum ben 16 haftalık hamileyim bende aynı yollardan geçtiğim için başkalarının gebelik haberleri beni çok mutlu ediyo😊
__birafitap__ Adel001 sanmıyorum ya zaten gecikmenin 6. Gunu gelir heralde artık 😔😔😔 testte neden çizgi cıktı ki o zaman 😔
Zynp01 __birafitap__ yaaaa niye böyle oldu kii ? Şaşkınım şuan adet de olmadın bnmde mi nwgatif acaba
Omerinzevcesi __birafitap__ Allah razı olsun çiçeğim Rabbim sizlerinde güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah dualarımdasınız 🤲❣️
__birafitap__ Adel001 idrar testi mi evdeki yok en iyisi beklemek adet geçtiği için yükselmiştir belki normalde 0.1 cikar cunku😔
Adel001 __birafitap__ yok yine silik çıkacak mı diye denesen bi? Haftayada adet olmasan yine test+beta yaparsın belirtilerinde olur inşallah
__birafitap__ Adel001 allah razı olsun o kadar destek oldun ki💕 ama ben artik birakicam zaten geleck gibi hissediyorum rahim filmine kaldı işimiz 😔
Adel001 __birafitap__ ne demek herzaman yanındayım. Lafın gelişi demiyorum canım her konuda destekçin yadımcınım❤️
Zynp01 __birafitap__ inşallah kuzumm inan çok üzüldüm sana ama inş hiç ummadığın bi anda sevinçten ağlarsın 🙈😘