tugce67-67 Ozget benimde ilk :) işte doya doya yaşayayım derken fazla şişeceğim diye korkuyorum bu oburlukla😂😂
sguneees Kircicegi 8 haftadaydım sizin gibi bende tam 4 kg verdim hiçbirşey yiyemedigim günler oluyor. Sürekli yatiyorum ayaklanmak bile mide bulantısı yapıyor 😔
Ecosam35 koza08 kalp atisini duyarsaniz haber verir misiniz acaba aynisini mi diyecek onu merak ediyorum
koza08 Ecosam35 tabi ki yarın haberdar ederim sizi. Ben de henüz duyabileceğimizi sanmıyorum ama bakalım.
koza08 Ecosam35 merhaba gittik bugün doktora kalp atışını duyamadık. Daha erken dedi. Haftaya cuma çağırdı tekrar gidicez.
Ecosam35 Nazlii_ benim göğüsler hala ayni sürekli tuvalete gidiyorum birde ama kalp atimibi be gorduk nede duyduk haftaya gel dedi
Esemsu Merhabalar benim dogumum da 7 temmuz görünüyor hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza insallah
AlGa Yaser27 cnm ben tüp bebek oldugum icin baska hesaplaniyormus yani aslinda 19 ekim son adet tarihim
iremylmz tugce67-67 hahahahs bende de aynısı 😍 inşallah normaldir çocuk 6 kilo doğacak gibime geliyor 😂😂😱