Betul55 Ozget benn yaşadım hatta hamileliği hiç beklemiyordum kahverengi akıntım oldu üç gün fln ben adetim sandım😂
Betul55 Kızlar kusma olduktan sonra dişleri fırçalamak çok önemliymiş. Mide asiti diş minesine zarar verip daha çabuk çürümesine sebep oluyormuş. Tanıdığım biri dişlerini kaybetme derecesne geldi bu yüzden. Ben de bilgilendireyim dedim🤗
Ozget Betul55 benim.planli gebelikti zaten yerleşme kanamasiydi 1 2 kere acik pembe sonra kahve geldi ama 5 6 gun kadar surdu bende
Cansell35 Betul55 Uygulamaya göre 24 Temmuz görünüyor doğum tarihi.. Mide bulantımla çubuk kraker sayesinde başa çıkıyorum çok fazla rahatsız edici bulantım yok zaten 😍😍
koza08 Ecosam35 merhaba gittik bugün doktora kalp atışını duyamadık. Daha erken dedi. Haftaya cuma çağırdı tekrar gidicez.
Ecosam35 koza08 aaaa bizimkiler hemen hemen aynı bana da su serptiniz ben bi sikinti mi var diye dusundum ... ama normal demekki birlikte takipleselim mi fikir alisveirisi iyi olur ♡ instagraminiz varsa ecosam35 takip ederseniz sevinriim ♡
koza08 Ecosam35 evet aynıydık sanırım. Daha erken dedi zaten doktor. Normal zaten duymamamız endişelenmeyin hiç 🤗 kitap sayfam var instagramda takip ettim sizi. Haberleşirsek ben de sevinirim 🥰
Deebg iremylmz bende bugün gideceğim doktora bakalım ne diyecek kalp atışı için ne zaman gideceksin canım
iremylmz Deebg evet ama durduk yere değil yani bi kokudan falan tiksinirsem oluyor. tek şikayetim çok sık idrara çıkıyorum 🙄🙄
Dsozsoz Nazlii_ pardon kızlar gögüs hassasiyeti azalınca ne oluyor ki doktorda sordu gögüslerinde var mı hassasiyetlik filan diye ama normal olan seyler gibi düsündüm
Nazlii_ Dsozsoz ben Korktum çoğu kişi 15 -16 haftaya kadar devam ettiğini söylüyor ben üzülmüştüm ama şimdi yine devam ediyor ara ara azalıp artıyor canım sanırım hormonlardan. Hamilelik devam ediyor demekmiş ama bazıların da hiç yokmuş bazıların da da varmış birden kaybolmuş bir sorun yokmuş yani herkesin farklı 😊