Leylosedo Bugün hastaneye gittik ve kuzumun hareketlerini gördüm çok mutlu edici Rabbim herkese yaşatsın insaAllah
sylmz_34 Arzu18 merhaba benimde bugün 10+1. Beni doktorum 2 hafta sonra görmek istedi ikili test ve kontrol için. 1 ay uzun bir süre olmuş.
iremylmz tugce67-67 hahahahs bende de aynısı 😍 inşallah normaldir çocuk 6 kilo doğacak gibime geliyor 😂😂😱
tugce67-67 Ozget benimde ilk :) işte doya doya yaşayayım derken fazla şişeceğim diye korkuyorum bu oburlukla😂😂
World NihalBedir ay ne bileyim ya ben duyamayınca üzüldüm ama kalp atımı başlamış cihaz bunu algılamıyor şuan dedi doktor.
Handan88 World benim 6 haftalıkken duyuldu ama tam net değil derinden geliyordu doktor da henüz erken çok üstelemeyelim ısı gidiyor dedi kısa baktık bu hafta gittiğimde güzel duyduk kalp atışını ama çok değil yine çok doğru bulmuyor doktorum bende interntte araştırdığımda bazen erken bakılan gebelikte bebeğin kalbini durduracak kadar sıcaklık veriyormuş o yüzden doktor fazla tutmadı daha küçük ısı gitmesin dedi zaten uzun süre durunca sıcaklığı sizde hissediyorsunuz
World AlGa ya sizdede oluyormu gerçekten ? Ben ara ara diyorum ki , içimden gitti kesin,hamile değilim şuan bişey hissetmiyorum diyorum. Yada birşey olacakmış gibi geliyor
Handan88 World aynen öyle oluyor bende hamile olduğumu henüz hissetmiyorum midemin ağrısından hayattan soğudum depresyondayım sanki yataktan çıkmak istemiyorum yemek yapmak istemiyorum
AlGa Yaser27 cnm ben tüp bebek oldugum icin baska hesaplaniyormus yani aslinda 19 ekim son adet tarihim