R_abia hunilimom benim düzenli 3 4 tane 50 ye 1 tane de 75 e vuran sancım vardı. Bu sancıyla açılmama bakıldığında 5 cmdi :) sanırım düzenli olması yetiyor 🤗
Muge0609 tugbadm Sancılarının hem aralıkları çok uzun hemde yetersiz hemen bugün doğurmazsın kısacası sancıların 100 üde vurmuyor en yüksek 40larda doğum sancıları daha yüksek oluyor
tugbadm Muge0609 anladım canım bekliyorum ilk defa böyle oldu bende olur belki ilerler diye bekliyorum bakalım
Busraae tugbadm canım nts nasıl yapılıyor kac dk sürüyor bende 32 haftalık hamileyim cumartesi günü ilk kez ntsye bakılacak
tugbadm Busraae yaklaşık 15 dk gibi iki cihaz karnına bağlanıyor biri kalp atışı bebeğin biri senin sancına bakıyor canım ben 34 haftalıkken başladık
tugbadm Lindam yaptı düzensiz dedi sadece bende acaba böyle olup doğum olan kursa süre de varmı diye merak ediyorum birde bunlar düzene girer mi
Sumeyye_g tugbadm sen belirgin hissedersen zaten yavaş yavaş sıklaşır onlar çünkü çok yüksek sancılar var rabbim hepimize sağlıkla kavuşmak nasip eder inşallah
tugbadm Sumeyye_g amin canım hayırla kucağımıza alalım hala belim ağrıyor karnım desen taş gibi ne zamandır