tugbadm hunilimom canım nasıldı sancı tarif edermisin inş benim de artar öğlen bel ağrım başladı ara ara çok ağrıyor ara azalıyor ama ağrı hep var bugün karnımda taş gibi
tugbadm Sumeyye_g amin canım hayırla kucağımıza alalım hala belim ağrıyor karnım desen taş gibi ne zamandır
hunilimom tugbadm belimden kasiklarima dağılan bi ağrı ile uyandım gece git gide arttı şiddeti o ara suyum geldi adet olucagin zaman bi kasik agrisi olur ya öyle bi ağrı idi dakika düştükçe ağrı arttı
tugbadm hunilimom anladım canım benim ki gerçek sancı değil o zaman belim ağrıyor öyle dağılan bişey yok
Beyzanurlina tugbadm 37 den beri sancılar cıkıyo kuzum 38 haftalıgız açıklıgım yok malesef ama artık kızım aşşa baskı yapyo yürüyemiyorum yatakta dönemiyorum canım yanıyo sol bacak aramdan😔
tugbadm Beyzanurlina Allah kolaylık versin canım bende dünden beri çekiyorum sen daha önce başlamışsın zor gerçekten uyandım yine belim sızlıyor
niliyy Bende 38 hafta oldum bugün ama sancım yok😔 20 lerde geziniyorum . Umarım gelir sancılarım da suni almak zorunda kalmam 🙏