Kızlar evimiz dublexs dün akşam merdivenden popomun ustune düştü allaha şükür kanama yok bel agrım falan hiç bise yok popol az bise acıdı dün uyuyamadım taki bebeğim oynayana kadar şükürler olsunki oynadı icim rahatladi bi sıkıntı olmaz dimi bilgi VERIRMISINIZ
22 haftalık hamileym❣

Ilknur_degrrli1 olmamıstır inşallah cabım hareket de etmiş yine içinde sıkıntın gitsin dersen acil e git hemen ultrasyonla bakarlar

İnşallah bir sıkıntı olmaz ama en azından bi sağlık ocağına gidip kalbini dinlemelisin bence 🙏🏻

17022020 inşallah canım yakın deil evime acile gitsem bakarlar ama icimde kptukötü bisey yok inşallah olmaz şuanda da oynuyor

Ilknur_degrrli1 bende merdivenlerden düştüm çok kötü düştüm ama Allahtan bende popumun üstüne düşmüştüm 17 haftaliktim o zmn bacağım falan morarmıştı ama çok şükür bebeğime hiç bişey olmadı şuan 23 haftaliğiz ama siz yinede bi kontrole gidin içiniz rahat etsin diye ben bi kaç gün sonra gitmiştim inşallah sağlıcakla kucağiniza alirsiniz

Nuryldrm amin canım benim sende inşallah oynuyor şuan da oyuzden için rahat rabbim büyük cumartesi detaylı ultrasonum var ondan önce gitmek istemiorm

Ilknur_degrrli1 geçmiş olsun canım bende O haftalarda yüz üstü bayıldım kafamı ve karnımı kötü vurdum heryerin morluktu baya kötü düşmüştüm doktorum 2 gün kullanmam için endol fitil verdi ..neden verdiğini sordum fitil plesentada ödem ve kanamayı önlediğini söyledi ama ben hemen gittim bence ihmal etme

Ilknur_degrrli1 cumartesi günü gidersin sonuçta Allah korusun yuvarlanarak düşseydiniz kanamaniz olsaydı çok kötü olurdu ama korkmayın bebekler öyle kolay kolay hemen etkilenmezler sonuçta rahminize kadar kaç katman var o yüzden hiç telaşlanmayın hiç bişey olmamıştır inşallah sizde dikkat edin😊

Ilknur_degrrli1 canm ben de düştüm 13 haftalıkken küçük kese yanında kanama çıktı iğne felan yaptılar her ihtimale Karşı . Benim de kanamam yoktu 1 gün bekledim sonra içim rahat etmedi gittim iyi ki gitmişim açıkçası Progestan iğne ve kanama gördük . Çok şükür 17+4 olduk birşeyimiz yok şükür şuan

Canim bende 27 haftalikken merdivenlerden dustum popomun ustune, doktorum eger kanama veya agri olmadikca ve bebegi hissettikce korkmamam gerektigini soyledi.. Icin rahat degilse yinede bi git baktir doktoruna ama agrin yoksa korkmana gerek yok bence

Ilknur_degrrli1 merhaba benimde evim dubleks bende merdivenlerden düştüm baya belim ve bacağımın sağ tarafı komple mordu ama çok şükür bişey olmadı doktorum bu şekilde düşmelerde bişey olmaz dedi yani Allah korusun daha büyük bi çarpma vs olması gerekir dedi inşallah sizinde bişeyiniz yoktur gönlünüzü ferah tutun

Ilknur_degrrli1 bende düşmüştüm hamileyken 2-3 gün sonrasında randevum vardı doktoruma söylemiştim kanama yoksa bebek hareket ettiyse sıkıntı yok demişti

Ilknur_degrrli1 Ahh canım ya ihmal etme git bi acile görün .. Burada kim ne yazarsa yazsın ultrasonda bakılıp bir sıkıntı yok denmesi kadar içini rahatlatmaz

Tz1 oh cok rahatladm benimde harkeet edior şükür cumartesi de detaylı ultrason var çok sagol

• Tz1 bunu beğendi.

Aysenur29 ya canım benim iyi ki yazmisin çok sağol bende arastirdm bi video da doktor bu tarz dusmelerde hicbir sıkıntı olmaz falan da demiş demeki dogruymus inşallah çok sağol ❣❣

Erbualp şükür sağlıkla eline alirsin inşallah seninki küçükmüş ondan kaynaklanıyor 15 haftaliktan sonra bebegin zarar görmesi %80 azalıyor tabi