Ilknur_degrrli1 benimde ev dubleks hamilelikte bende iki hafta önce merdivenlerden düşmüştüm acile gittim devlet olmasına rağmen çok çok ilgilendiler plesentanın ayrılmasından şüphe ediyorlardı iki üç doktor gelip baktı kalp atışını dinleyip çok şükür iyi dediler😉 dr lar panik yapınca bende çok korkmuştum o yüzden çok yukarı çıkmıyorum. İnerken ve çıkarken çok dikkatli oluyorum.

Ilknur_degrrli1 merhaba bizim de evimiz aynı şekilde dublex. Ben de geçen hafta 4 merdiven popomun üzerinde aşağıya indim. Hemen hastaneye gittim genellikle popo üzeri düşüsler bebek için riskli değilmiş. Ama yine de beni doktorum 3 gün arayla 2 kere kontrole aldi. Doktouma göre bazen sıkıntı hemen değilde ertesi gün ortaya cikabiliyormus. Bence muhakkak yine de bir muayeneye gidin derim. Şimdiden geçmiş olsun

Ilknur_degrrli1 ay canım bende gecen hafta düşdüm Ayağım kaydı sokağın ortasında yuvarlandım allaha şükür karnım falan acımadı sadece dizlerim kanadı zaten ardından hemen hissettim bebeğimi fazla sıkıntı olmadı çok şükür

Ilknur_degrrli1 bnde banyoda kayip cok kotu dusmustum gecen hafta Allahtan popomun ustune dustum geceydi kanamam sancim olmadi bebegimi de hissedince o gece gitmedim ama sabahi icim rahat etsin diye ultrasona girdim cok sukur bisey olmamisti dun de bir arkadas dusmustu bisey olmamistir dedim bebegini kaybettgni okynca wicdan azabi duydum bnce snde bi git gorun insallah bisey yoktur