Blackkcat Dlktpl çok ilginç,ya tam akıntı geldi çatlama oldundedim şuan kasık acım çok arttı üstelik dışarlardayım😢
Emineek Blackkcat iğnenin ne gibi zararı olacak tereddüt etmeni anlamadım? Madem bir tedavi sürecindesin dr ne diyorsa harfiyen uygulaman ıyi olur. Şansa bırakma
Blackkcat Emineek canım yumurta fazla büyük iğneyle dahada büyüyecek dedi vazgeçti iğneden,bu şekilde de kontrollüyüm yarın çatlamış mı diye bakacak dr
Deebg Blackkcat kalp atışı daha gözükmez bence 5+2 oluyor yarın düzenli kontrole gideceğim bi doktor seçtim kendime ona başlayacam yarın onun için gidiyorum canım
Dlktpl Blackkcat ıns kendı kendıne catlamısstır cnm sen genede degerlendır ama agrın yarında devam ederse dra gorun
Blackkcat Deebg evet gerçekten çokmerken oldu daha 9.günde hala lekelenme vardı yani regliden sonra gelir benim,yumurta hızlı gelişti bu sefer,ovü yaptım çatlamış
Lilensa Blackkcat iğne vurma gün aşırı ilişki deneyin inşallah tutar yumurtanı yeterince olgun zaten kendiliğinden çatlar .
Dlktpl Blackkcat benımde gecen ay test pik yaptı sılındı aha dedım catladı dr a bıgıttım 26mm olmus duruyomyerınde
Blackkcat Deebg acaba ne zamn çatladı gece çatladı gibi geldi bana akıntım vardı az da olsa,öylese aşırı akıntım olmadı ama,postumda paylaştım testi bak kuzu
Elifcek Blackkcat merhaba bende klomenle hamile kaldım. Klomen vermişti doktorum kullandıktan sonra gittim muayeneye 22 mm olmuş bugün yarın çatlar dedi bir tane daha var ama 15 mm dedi bunun çatlayacağını düşünmüyorum dedi hatta imkansız gibi konuştu iğne vurulmadım 1-2 güne 22 mm olan çatlar ilişkiye girin sık sık dedi . Meğerse benim 15 mm olan yumurtam da çatlamış şimdi 11 haftalık ikizlere hamileyim 😇