Natlus Blackkcat bu gbi birsey basima geldi hatta boyut olarak daha fazla ve daha fazla yumurtaydi gebe kalmistim ama 3 aylikken dusuk yapmistim . Ama olabilir yani allahtan umit kesilmez
Dlktpl Blackkcat ben demek ıstemedım cnm gec kalınmıs sanada benım de oyle oldu sımdı daha sık gıdıyorum dra hatta yarın gıdıcem ama benım ıgneylr catladı kıst olmadı en azından
Blackkcat Dlktpl keşke 9.gün gitseydim o zamn vurulurdu iğne ama artık çok geç,şimdi kist oluşup oluşacak mı onu takip edicez😢seninde mi bu kadar büyümüştü
Natlus Blackkcat sonradan kendiliginden catladi zaten ben hepsinin catladgini anladim iliski yapmıştık. Bu sefer cogul gebelik oldu skntli bir durum
Blackkcat Natlus dün çok baktım internette diğer formlarda da genelde çok büyük yumurtalarda sağlıklı gebelik olmuyormuş,endişelendim açıkçası,çok az akıntım oldu inşallh olmuştur çatlaama😕
Blackkcat Deebg ne bileyim canım🤷🏻♀️Kendi doktorum yanlış bi tedavi olmuş dedi zaten,oldu artık hayırlısıyla bu ay geçse😁sen nasıpsın canım var mı ağrın sıkıntın falan,bulantı başladı mı
Deebg Blackkcat bulantım falan yok öylede çok uykum geliyor 😂😂 yarın doktora gideceğim tekrar bakalım ne diyecek
Deebg Blackkcat kalp atışı daha gözükmez bence 5+2 oluyor yarın düzenli kontrole gideceğim bi doktor seçtim kendime ona başlayacam yarın onun için gidiyorum canım