Dlktpl Blackkcat benımde gecen ay test pik yaptı sılındı aha dedım catladı dr a bıgıttım 26mm olmus duruyomyerınde
Blackkcat Dlktpl aaa😕hadi ya,bende ne güzel sevindim siliği görünce😖e yumurtan bi tanemiydi ama,yumurta gelişrken koyulaşıyor en olgun zamanda en koyu ve çatlayınca silik olmuyor mu,kaç ay ovüde yaptım koyulaşma çatlamayı hep görüyodum
Blackkcat Dlktpl benim miratech,bilemiyorum ama hep bununalıyorum çok memnundun net bi test,5li32tlye aldım
Blackkcat Dlktpl kasık ağrım geçti yumurtlama oldu bitti diye düşünüyorum aslında,sulu akıntı var ara ara,kist ağrı yapıyor mu canım
Dlktpl Blackkcat yapabılır bellı olöaz cnm benım yapmamıstı hakkında hayırlısı olsun ama adetın gecerse yada ucuncu gunu mutlaka kıst vatmı dıye kontrole gıt
Ask_H Blackkcat cnm artık vurulma sakın doktorunda çatlayıp çatlamadığını bilir aslında 25 mm bayağı büyümüş iyi yani çatlar diye düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hakkında
Blackkcat afrasil merhaba😁mesajı yeni görüyorum,25mm yumurtamdan bir oğluş çıktı,6 aylık olduk şimdi çok şükür🤗
afrasil Mom433 canım bu arkadaş 25 mm yazmış ya benimde 26 mm doktor sekli biraz bozuk ama tam bozulmamış birsey diyemiyorum dedi bu yumurta çatlamış mi veya çatlar mi birsey bilmiyorum bayan 25 mm ile hamile kalmis ona soracaktım senin fikrin var mi 😃 bu arada 17 mm kend igne kullandim pazartesi günü
Mom433 afrasil 3 kere gebelik yaşadım kaybettim smdi 4.ye hazırlanıyorum 2.gebelikte acele ettim olsun die doktor hemen dedi gel klomen ve çatlama tedavisi yapalım ben bir sevindim o arada burdan bi arkadaş var yine ozeldende konusuyoz oda yaptırdı benim hiç umudum yoktu onun 2 yumurta vardı benim 1 tane doktor cillop gbi dedi ben amam çatlamaz o dedim tutmaz 19 mm idi iğneyi yaptı biz verdiği 4 günü değerlendirdik sadece ben şok oldum gebelik olduğunda ama oda 9.haftada kalbi durdu arkadşıminda tutmadı kiz kaç kez denedi ki olmadi hiç letu kullanmıştı bide klomen 3 mu 4 mu ne denedi tutmadı ben kızın üstüne 3.ye hamile bile kaldım kaybettim kaybettgm gün o supriz şekilde kendiliğinden hamile kaldı ve geçen gün doğum yaptı burda hikayesini paylaştı 2 sene olmadi olmadi smdi doğum oldu kızı geldi kiz istiolrdi yani nasip bak ben hamile kaldım kaldım ilerlemedi o kalamiodu doğum yaptı 🙈🥰
Mom433 afrasil ilk kayıpta kan pıhtılaşması cıktı 2.de iğne başladık durdu 3.de gebe kalmadan vitaminler başladık gebe kaldım iğne dozunuda yüksektik ama gene kalbi durdu sonuncu mayıs ayında oldu bende kasim gbi doktor değiştim rahim filmi çekil bide esin genetik test versin yaptiramdgm onlar kaldı cnki bağışıklık testi bile yaptrdim temiz genetik temiz esim spermleri harika ötesi hormonlarım harika ötesi hep filmde ortaya çıktı tabi ona da sebep çok sayılamaz dedi yasaycagn varsa yaşarsın dedi doktor ben düzeltirim dedi rahmim darmış T şekli cıktı yanı ameliyat sonrası odama geldi doktor rahmin çok ama çok dar di dedi genişletmiş zemin olusturdum tutunsun die dedi bide çizik attım iyi tutunsun die dedi o kdr darmış ki hiç ama hiç tutunması için yer yokmuş meğerse şimdi 3.adetim gelcek ama esim genetik test verdi 7 8 gun oldu onu bekkioz doktora muayne gttm vitaminler verdi kullanıom o çıkınca dedi denemeler başlasın bakalım artık sağlıkla gelsin 🙄
afrasil Mom433 sorun çözülmüş canım insallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim . Bende duymustum belkide senden duydum rahim dar olunca bebek tutunamıyormuş kayıp yaşadım diye hakkında hayırlısı olsun
Mom433 afrasil ne bileyim bizde öle dedikte doktor işte sizler anne oluosunuz ilerde bi şekilde bir gün sagliklisi denk gelio dedi ben dedi düzelttim hani gerisi Allaha kalmış hani senin aynı şeyi yaşayacağın var ise yaşarsin ama genelde sağlıkla ilerlio senin gbi çok geldi buraya hepsi anne oldu dedi onuda burakcam smdi mesela cnki kan pıhtılaşması için iğne kullandirmdgini söyledi e bendede var var olmasına rağmen yok ki sende dedi içime sinmedi onuda bırakıp iğne veren doktor buldum ona devam edecegim hamile kalır kalmaz şimdiden kan sulandırıcı aspirin ve folik asit kullaniorm