Kivilipastaa tugbadm sen yinede kontrol et kuzum nişanın da gelmiş bende evdeyim su felan yok sancılar iyice azaldı noluyo anlam veremiyorum 😢
Cyln1010 Kivilipastaa devamı gelmedi mi acaba Sancıların yalancı sancı mıymıs? Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻
Kivilipastaa Cyln1010 sanırım Doğuma hazırlık sancısıymış ve şuan durdu ama bütün gün çektim noldu anlamadım
Minee34 Nur_elif yaaa iyiki okudum sağolun benim çoçuğun da geçen gün nst de kalbi yavaş çıktı evde beklemeyi düşünüyordum bi kere de olsa muaneye giderim
Nur_elif Minee34 Her an ne olacağı belli olmaz sağlık konusu ve evlat yani ihmale gelmez doktor kontrolü en iyisi
immos 40+4 olduk sabah benimde çok yoğun nişanım geldi, inanılmaz adet sancısı gibi kasık ağrım vardı şimdi yok ama 1 saat önce yine nişanın devamı geldi pembemsimsi ve yoğun 🤷🏻♀️
tugbadm Kivilipastaa iyim canım az bel ağrım başladı sabah sanırım hazırlanıyoruz doğuma şimdi çıkıp yürücem inş sen nasılsın ne durumdasın
Kivilipastaa tugbadm bende iyiyim kuzum şuan sabah baktım baya jöle kıvamlı kahverengimsi bi şey gelmiş nişan gelmeye devam ediyo sanırım da gelen giden yok napıcaz biz böyle
tugbadm Kivilipastaa sabırla beklicez canım ara ara belim ağrıyor sancı mı değil mi bir türlü anlamıyorum öyle bekliyorum
tugbadm Kivilipastaa bu arada ne güzel işte nişanın gelmiş sabah akşam doğum olabilir bende nişan da yok gibi öyle kahverengi leke falan hiç yok
Kivilipastaa tugbadm ben normal Doğumdan tırsmaya başladım bu gelen sancılara dayanamıyorum dogum sancısı nasıldır kim bilir 🥴😔
Kivilipastaa tugbadm benimde alt karnım acıyo kuzum sancı giriyo bebek iyice baskı yapıyo oraya karnım resmen yukardan indi aşagı 🥴