Deda Kivilipastaa Benim nişanım pazar günü sabah gelmişti çarşamba akşamı suyum geldi perşemde günü doğdu😊
elifseray N_didan 40+1im dün bende de birşeyler geldi ama sancı falan yok hatta nst de sıfır sancı çıktı 🤷♀️
Denizincani Kivilipastaa bence ewde cek sancni en sagliklisi zaten zamanin herseyin hayirlisi olsun insallah saglikla gelsin 💞
Kivilipastaa Denizincani amin kuzum sancı sıklaşsa ya da su gelse de Doğum aktifleşse artık nişan geldikten sonra böyle agrı olacağını tahmin bile etmemiştim
N_didan Nefesmom herkes gece bi ses geldi sonra suyum geldi yazıyor ya bende karnımı dinlemekten bir hal oldum gece karnım guruldasa suyum geldi sanıp fırlıyorum😂😂
Kivilipastaa tugbadm karnımda güçlü bi kasılma ağrısı ve belimde muhteşem bi ağrı ve Arada karın agrısıyla popoda oluşan bi ağrı
tugbadm Kivilipastaa canım şuan aynısı bende de var karnım taş gibi anlatamam alt karnım ara da ağrıyor ama belim hep ağrıyor ara ara şiddeti artıyor bazen azalıyor ama sürekli bir belde ağrı var şimdi
seheryldrm Nefesmom ahahahaha aynı ben bende öyle sanarım galiba 22. Haftam ama halâ çocuğumun hareketlerini anlamıyorum bile bir şeyler oluyor ama o mu başka bir şey mi Bilmiyorum diyorum😄😁
Nefesmom seheryldrm bende cok gec algılamıştım bazi seyleri.bebegin hareketini de gec anlamistim ufak ufak.😉
Kivilipastaa tugbadm bende ki ağrı en fazla 2 dakika sürüyo kuzum sonra bırakıyo ve hiç bişey olmamış gibi oluyo bazı sancılar çok güçlüyken bazıları son derece güçsüz ve çabuk geçiyo
tugbadm Kivilipastaa anladım canım belki benim ki sancı değil o zaman belim ağrıyor karnım taşşş gibi ağrı bazen azalıyor yok gibi bazen çok şiddetli ağrıyor
Kivilipastaa tugbadm sen yinede kontrol et kuzum nişanın da gelmiş bende evdeyim su felan yok sancılar iyice azaldı noluyo anlam veremiyorum 😢