tugbadm Kivilipastaa yok canım hiç nişan belirti sadece ağrı var belim de karnım da taş gibi oluyor karnım sen ne durumdasın
Kivilipastaa tugbadm düzensiz sancılar kuzum 10 dakika da bir 6 dakika da bir baZen tamamen gidiyo gündüz yoktu akşam olalı yine başladı hastaneye mi gitsem yarın kontrolüm var onu mu beklesem hiç bilmiyorum 🤷♀️ keske azıcık tecrübeli olsaydık
Bbbsr Bende normal doğumdan cok korkuyorum sancıdan ayrı korkuyorum bide en korktugum ıkınmak ıkınmayı beceremem ben kesin. Büyük tuvaletimi yaparken bile zor yaparım hep 🙄😞
Kivilipastaa Bbbsr en büyük sorunumuz ıkınmak sanırım kuzum aynı şeyden korkuyorum hele yatarken nasıl ıkıncam onu da bilmiyorum bıraksalar da çömelsek
tugbadm Kivilipastaa senden ümitliyim ben az kaldı inşşş benim de belime ağrı giriyor ama dakika tutamıyorum bazen uzun ağrıyor bazen ağrıyıp geçiyor anlayamıyorum
Kivilipastaa tugbadm benim sancılar en fazla 2 dakika sürüyo kuzum annem de diyo ki sancı uzun sürsün sert gelsin ki açılman olsun bunlar çok hafif diyo
tugbadm Kivilipastaa ama sonuçta sıklıkla geliyor bende bazen uzun oluyor bazen geçiyor anlayamıyorum hayırlısı olsun bakalım hakkımızda
Cansu6767 Allah yardmcmz olsun inşallah güzel anneler 39 hafta 4 gnlk oldm bende 3 gün sonra yats yaplck suni sancyla bastlcaklar doğumu
Cansu6767 Kivilipastaa hic sancm yok sadece kaslmalar olyr aclmada yok daha doktr 3 gün icinde dogmn gerceklesmezse gel yats yaplm suni sncyla baslatlm dedi
Kivilipastaa Cansu6767 bende de sancı çıkmadı oysa ki sancım var kasılmalar var nişanım geldi de bugün 2 gün oldu yarın sabah kontrolüm var ve doktorum yarın için son gün dedi bakalım
Cansu6767 H53 dün kontrle gttm hastnye ben hic sancı hisstmyrm nst de de ckmyr ztn günm dolmasna da 3 gün var eger sancn gelmzse dgmn gercklsmezse günün dolnca bana gel suni sancyla baslatlm dedi doktor ben karar vermedm