burcuisik12 Dilarailhan 16haftalık hamileyim cin takvimine göre kızım olucak. Ama ultrasyonda hala cinsiyet gozukmedi hem arkası donuk oglumda 12 haftalıkken görmüştük ❣️
Dilarailhan burcuisik12 göstermiyor kendini demek ki nazlanıyor 🥰 olsun elbet öğrenilir , sağlıklı olsun da gerisi mühim değil 🤱🏻
Leman0134 Dilarailhan benim ve çevremdeki çoğu kişinin doğru çıktı ama arkadaşımın bir erkek çocuğu vardı ikinciyi kız istiyordu haziranda hamile kalırsa erkek temmuz kız gözüküyordu haziranda hamile kaldı ve kızı olacak yanılma payıda olabiliyor.
Dilarailhan Leman0134 %100 doğruluk oranı yok zaten bu testlerin , çok Ümit bağlamamak lazım sağlıklı olsun da 🙏🏻
KadriyeSlp Dilarailhan Merhaba 🥰 bende bakmıştım hamile kaldığımı öğrendiğimde. Fakat tutmadı. Çin takvimine göre erkek olması gerekiyordu. Ama bizim kızımız olucak nasipse inş 🥰 şuan 20. Haftalık hamileyim tam olarak
Dilarailhan Nursnr1 Googleye Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yazın ordan yapabilirsiniz çok kolay zaten 🤙🏻
Deryaikrasu Dilarailhan hiç bakmadıydım şimdi baktım kız diyor ama 6 doktor onayı ile oğlum olacak 🙄🙄
Simya Happy46 canım hangi siteden bakıyosun ben googleden aratıncs bi kaç site var kimisinde erkek diyo kimisinde kız diyo şaştım 😂😂