Dilan3eymenn Happy46 mrb canım banada yaparmısin doğum tarihim 26 mart 1990 ve son adet tarihim 15 eylül hiç demedim bilmiyorum nasıl oluyor merak ta ettim 😊şimdiden teşekkürler
N_S Dilarailhan ben baktım kız yazıyordu ama erkek ben Rus takvimine de baktım onda tuttu erkek yazıyordu 💙🧿
eliffgullu67 zelis63 benim kimlikte yazan doğum tarihimle doğduğum tarih farklı hangi tarihe göre bakmalıyım ☺️
Halimeege benimde kiz cikiyosu ama 2. oğlusum olacak doktor oyle soyledi bakalim aytintili ulturasonda netlesir iyice
Lovebaby123 Dilarailhan ben Çin takvimine göre hamilelik planladım zaten iki ihtimal var hangisi nasipse 2.de olacak bari şansımı deneyeyim dedim kız 👧🏻 aylarını değerlendirdim sonuç cinsiyet 👧🏻 kız . Öncelikle Allah’ın takdiri tabiki 🤲🙏
Dilarailhan Lovebaby123 umarım gönlünüzde ki hakkınızda en hayırlısı olur 🙏🏻 Belki de kızdır bilemeyiz 🧸
Eceveannesi Dilarailhan vala kızımda cikdi oglumdada cikdi doğru vala ne yalan söyleyeyim genede rabbim ne verirse o 🙏
Dilan3eymenn Dilarailhan mrb bende 11 haftalığına hamileyim nasıl oluyorsa o bende yapayım merak ettim😉😀
Dilarailhan Dilan3eymenn googleye Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama yazın , sayfalar çıkıyor ordan yapabilirsiniz çok basit zaten
Eceveannesi Dilan3eymenn hangi ay hamile kaldın yaşının karşısında yazıp cnm çin takvimi diye amyaz yaşının olfugu yere bak
fatmanurnur Cinsiyeti erkek oalrak belirlemek için genel oalrak 11. günü seçmek erkek olma olasılığını yüzde 90 a kadar çıkarabiliyormuş. Çinlilerin ki bana biraz hurafe gibi geliyor. Bu başlığa bakın bi isterseniz: https://forum.mutluanneleriz.com/d/373114-ocu-un-cinsiyetini-belirleme-y-ntemleri
Dilarailhan fatmanurnur bilimsel şeyler daha inandırıcı geliyor elbette, aslında gerçekten %50 %50 şans var kız olması için de erkek olması için de . Hangisi olursa artık orda bizim çok yapabileceğimiz birşey olmuyor