Sedamurat gamzecansel inşallahh kuzum ya çok istiyorum rabbim olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌸🌸
gzmuygn Sedamurat Birde çok fazla beyaz akıntım oluyordu.Ben adettendir diye düşünüyordum ama adet zamanımda bile o kadar akıntı görmedim.
Sedamurat Snavra idrara hemen geçmiyomuş öyle diyolar hep benimde 2 test yaptım yok çıkmadı ama ilk defa adetim bu kdr gecikti normalde aşırı derecede düzenlidir gününü şaşmaz hiç 7 gün az değil bence 🤣🤣
brcaky Sedamurat inşallah gönlünüze göre olur bu sefer, sanırım herkeste farklı oluyor belirtileri benim ağrım olmaz adet öncesi yine olmadı ama göğüs hassasiyetim çok olurdu yine oldu birde bende inanılmaz gaz sıkışması oldu ne yesem gaz yaptı😂
Sedamurat brcaky doğrudur vallahi canım herkeste farklı belirtiler oluyo benimde akıntım çok var şuan bilemiyorum ya inşallah vardır da umutlarım boşa gitmez 🙏🏻🙏🏻♥️
eminegizem Sedamurat ben öğrendiğimde 7 haftalikti 😂 o kadar beklemiyordum ki hamile olmayi :) suan durum nasıl canim doktora ne zaman gideceksin
Seyma_Eren Ben 3 haftalıkken öğrenmiştim, göğüslerimde damarlar belirginleşmişti tek şüphelendiğim şey buydu☺️
Sedamurat Seyma_Eren yaa benimde şuan öyle acaip şekilde belli damarlar inşallah bende hamileyimdir çok tşkkr ederim 🥰🥰♥️♥️🙏🏻
Gamzedngdn Sedamurat göğüslerim patlayacak gibi şişmişti günlerce değsem bile acıdı bide vajinal mantar olmuştum sonra doktora gittim adet gecikmeden hamileymişim 🤰🏻 Sağlıkla büyüyün 🥰
Neslihanbew Hiçbir değişiklik olmadı regl olurken her ne yaşıyorsam aynısıydı tek fark regl görmüyorsun Bendeli etkileri 7 hafta da başladı bulantı vs.
Sedamurat Neslihanbew geç başlamış seninde kuzum belirtileri aslında normal ama benim haftaya göre geç 🤣🤣🥰🥰♥️
Alin41 Sedamurat ben ilişkiden sonraki 3 gün sonra kasıkta hafif şişlik hissi başladı ve göğüslerimde büyüme oldu ben şok oldum hiç büyümezdi ağlardım hatta neden bukadar küçük diye dedim kendi kendime kesin hamileyim 😊😊 ve öylede oldu
mavi0811 Alin41 canım benimde belimde agrı vardı gerçi pek anayamadım böbreğim mi ağırdı yoksa belim mi ama bacağıma iniyodu agrı dunde şu uzayan şeffaf akıntının icinde kahverengi leke vardı bu akıntı bi belirti sayılırmı sen daha deneyimlisin