Bahar33 31 beta değeri ile öğrendim, sanırım 2 haftalık bile değildi, hiç bir belirtim de yoktu uyku dışında, döllenmenin olduğu gün deli gibi uykum vardı yek belirtim buydu
Semiha89 Sedamurat 3 haftalıkken ögrendim ben hafif kasıklarımda batma oluyordu erken gebelik testi ile ögrendim...
brcaky Semiha89 kuzenim dalga geçiyo döllenirken farketmissin resmen diye:) geç döllenme oldu bende ama adet tarihim hatta günüm hiç sekmezdi 3 gün gecikinde farkettim
brcaky Mryslny benim hala daha cinsiyet öğrenmeme çok var ama dr keseye bakarak kız gibi dedi daha 5 haftalık hamileyim😂
Mebos Sedamurat anında ağız tadım değişti valla süt ekşi geldi kokular biraz garip geldi peynir yumurta koktu bana 3 aya yaklaşırken atlattım çok şükür
Ahmtmmm Ben farklı şey için gitmiştim doktora hamile olduğumu öğrendim ve 8-9 gün önce öğrendim bende ama hiç belirti yoktu
Sedamurat Ahmtmmm ayyy ne güzel 🥰keşke benimde öyle olsa ama her ay test almaktan başka yaptığım bişy yok inşallah olur bu kez🙏🏻🌸
Mryslny brcaky anladım cnm bende öyle sağlıcakla inşallah... Peki keseye bakarak nasıl dedi cnm nerden anladı keseden
medine_altntss22 Sedamurat ben ilk gögüs agrım oldu adet öncesinde de oluyordu onun için dikkat almamıştım ama sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duydum ve acile giderek ögrendim
Sedamurat medine_altntss22 burda acilde yapmıyolar test yapsalar hemen giderim randevu alıyosun 2 hafta sonrasına veriyo ilk defa erken verdi randevuyu dün aldım ayın 5 ine verdi
mavi0811 Alin41 canım benimde belimde agrı vardı gerçi pek anayamadım böbreğim mi ağırdı yoksa belim mi ama bacağıma iniyodu agrı dunde şu uzayan şeffaf akıntının icinde kahverengi leke vardı bu akıntı bi belirti sayılırmı sen daha deneyimlisin
Ebaki mavi0811 canım kahve akıntın olduysa yerlesme oldu buyuk ihtimalle test yap sen kan testi cıkar kesin onda en kısa adet döngğn hangisiyse onu göze al
Alin41 mavi0811 tam adet günümde kahverengi lekelenme oldu normaldede adet olmadan önce o şekilde olurdu gece gelir sababa başlardı ama bu sefer sabah bişey gelmedi doktora gittim zaten hemen 😊
Sedamurat Gizemarss bende bu ara yataktan kalkmak istemiyorum sabahları normalde 8 de uyanırdım 10-11 oluyo