gamzecansel Sedamurat karın ağrısı adet ağrısı gibi, karın guruldaması ve göğüs hassasiyeti. test yaptım silik çıkmıştı ertesi gün hemen kan verdim adetime 4 gün kala 66 çıkmıştı beta hcg
mavera Sedamurat 3 haftalıktı öğrendiğimde aşırı uykum oluyordu çalışırken iş yerinde eve gelip yatıyordum ve baş ağrısı inanılmaz bir şekilde
Snavra Ben 6.haftada öğrendim 😊 meğersem sabah bulantılarım varmış ama ben hamile olduğumu düşünmediğim için hiç hamileliğe yormamıştım. Nefesim daralıyordu bir de.
brcaky Ben 2 haftalıkken öğrendim, adet dönemi belirtilerim neyse onu yaşadım, sol yumurtalıkta iğne batması ve gögüs hassasiyeti
Sedamurat brcaky göğüs hassasiyetim yok göğsümde şişmede yok daha erken çünkü ama göğüs damarlarım sanki etimin üzerinde gibi aşırı derece belirgin ayın 5 inde randevum var bakalım inşallah hamileyimdir 🥰🥰4 yıldır bekliyorum 1 kez karnımda öldü bebeğim şubat ayında 😔♥️
Sedamurat gamzecansel sendeki belirtilerin aynıları bende var göğüs hassasiyeti dışında karın guruldaması kasıklarım da iğne batıyor gibi oluyo ♥️♥️😍
Selcan42 İştahım açılmıştı kasıklarım da batma oluyodu beklemiyodum açıkcası kızım küçük olduğu için ama hamileymiş. 😌
Snavra Sedamurat İnşallah hamilesindir 🤗 evet benim biraz geç tabi. Neredeyse 2 ay olacakmış 🤭 ama idrar testleri negatif çıkmıştı o yüzden de doktora adet olmadım düzenim bozuldu diye gitmiştim 🥰
brcaky Sedamurat inşallah gönlünüze göre olur bu sefer, sanırım herkeste farklı oluyor belirtileri benim ağrım olmaz adet öncesi yine olmadı ama göğüs hassasiyetim çok olurdu yine oldu birde bende inanılmaz gaz sıkışması oldu ne yesem gaz yaptı😂
gamzecansel Sedamurat sağ kasığımda da bi ağırlık vardı hep, yatakta sağa sola dönerken bariz hissettiğim. ve sağdan yumurtlamışım meğerse zaten. inşallah senden de güzel haberini alırız tez zamanda canım 💕🍀
Ayse81 Sedamurat benim 8 gün geçmişti değerim 6353 cıktı 6 haftalık hamilesin dedi bi ay öncesindede kimyasal gebelik geçirdim çok şükür şuan iyiyiz kalp atışını dinlemeye gidicez cumagünü seninde inşallah istediğin gibi olur herşey💓
Sedamurat gamzecansel inşallahh kuzum ya çok istiyorum rabbim olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌸🌸
Sedamurat Snavra idrara hemen geçmiyomuş öyle diyolar hep benimde 2 test yaptım yok çıkmadı ama ilk defa adetim bu kdr gecikti normalde aşırı derecede düzenlidir gününü şaşmaz hiç 7 gün az değil bence 🤣🤣