• Doğu'da batı'da gurbette olan anne adaylarıı. 🇹🇷🇹🇷

Rain81 bence sende tadını çıkart ordan buraya çikolatalar cipsler ekmekler geliyor ölüp
Bittim yanii tabiatı doğası bambaşka gollingi biliyormusun sen ? Ve şunuda söylüyeyim çok şanslıyız türkiyede yaşayan erkeklerle alakası yok yurtdışında yaşayanların daha doğrusu sadece erkek değil kadınlarda öyle fesatlık yok tertemiz yetişmişler insana değer veriyolar saf iyi niyetliler

TubaKorkmaz bak bu konuda çok haklısın , burda yalan dolan Yok birbirini kandırma Yok, gerçekten dürüstler ve birbirlerine güveniyorlar ..

TubaKorkmaz her geldiğimde bir valiz sadece çikolata Nutella milka 😂😂 nescafe burda çok ucuz trye göre , hediye götürünce iyi oluyor 😊😊ben buraya geldiğimden beri kardeşim bayram etti, bi daha ki gitme zamanıma kadar yetecek ıvırzıvır götürüyorum ona 🙈

Rain81 türkiyedeki insanlarla alakası yok demi ben o yüzden aslında kabul ettim orada geçici yaşamayı eşim isterse temellide yaşarım çünkü tam yaşancak bir yer haklarıda çok iyi bak orda sen doğum parası falanda alcan ne güzel 😂😂

Rain81 benimde 2 hafta sonra kaynanam kayınpederim geliyor dedim herşeyden çok koyun ben vanilya kabartma tozu ve çayınıda çok beğeniyorum çikolatalardan giotto var biliyormusun ve nussknacker favorim ay canım çekti kız 😂😂😂

Bizde gurbet kuşuyuz Amerika'dayız neyse ki eşimin ablası da burda yinede doğum da annem yanımda olsun istiyorum 😢

scl benmde bir yıl doldu eylülde. 😊 esimin ikinci yılı doldu. Alısılabildigi kadar iste. 🙄 sen alıstın mı ne tarafta oturuyorsun 🤗

• scl bunu yanıtladı.

Minnakanne buralara alışmak çok zor 😔 alıştım desemde alışamıyorum biran önce görev süresi bitirip gitmek istiyorum açıkcası inşallah o günleride görürüz 🤗 ben kayapınar da oturuyorum canım sen? ☺

Hmm uzakmısıız ben bağcılar da oturuyorum hamravat villalarını bılıyormusun otogarın o taraftaki. 🤗 acıkcası bırde cocugun tam ergenlik döneminde buraya tekrar dönüp gelmeyelim dıye ikinci şarkı da burda yapmayı dusunuyoruz Allah nasip ederse. Ögretmenlerde nasıl bilmiyorum ama biz ıkıncı dogu gorevını de on yıl sonra tekrar cagırıyorlar mecburi. Diyarbakır diger yerlere göre cok sukur iyi ıkıncı geldigmzde hakkari sırnak vs gıbı yerlere ılcelere de gıdebılırız o yuzden bi dört yıl daha kalıp bıdaha gelmeyı dusunmuyoruz.

scl Hmm uzakmısıız ben bağcılar da oturuyorum hamravat villalarını bılıyormusun otogarın o taraftaki. 🤗 acıkcası bırde cocugun tam ergenlik döneminde buraya tekrar dönüp gelmeyelim dıye ikinci şarkı da burda yapmayı dusunuyoruz Allah nasip ederse. Ögretmenlerde nasıl bilmiyorum ama biz ıkıncı dogu gorevını de on yıl sonra tekrar cagırıyorlar mecburi. Diyarbakır diger yerlere göre cok sukur iyi ıkıncı geldigmzde hakkari sırnak vs gıbı yerlere ılcelere de gıdebılırız o yuzden bi dört yıl daha kalıp bıdaha gelmeyı dusunmuyoruz.

• scl bunu yanıtladı.

Minnakanne otogar tarafını az çok biyorum canım 😌 sanırım eşlerimiz aynı meslekte oda çift şark görevi yapmak istiyor ama benim sürem dolduğunda tayin isteyeceğim daha iyi illeri biraz daha memlekete yakın ve eşim için doğu görevi sayılan yerleri isteyeceğim eş durumundan yanıma almak istiyorum 🤗 ama diğer illerle kıyaslayınca diyarbakır daha iyi olanak sosyal hayat açısından buna şükür 😌 Rabbim kazasız belasız tez zamanda doğu görevimizi bitirip memleket taraflarına gitmeyi nasip etsin canım 💗

scl nerelisin ikiniz de aynı memleketten mi? 🤗 sanırsam evet aynı meslekteler gibi hangi birimde eşin? 😇

Milimolo siz de sözleşmeli atama mısınız 😔😔😔 Allah yardımcınız olsun. İmtihan geçer inşallah bu da

Bende doguda gurbetteyim 8+3uz. Kolay kolay aglamayan ben simdi herseye aglar oldum her gün agliyorum desem yeridir