Happyriver ipekveannesi bulantı yok ama bol uykulu günler gözlerimi açamıyorum :) hep uyumama rağmen zaman geçmiyor :)
ipekveannesi Happyriver ilk günler bulantı olmaz zaten 7-8. Haftalarda başlıyor halsizlik normaldir ilk 3 ay bol bol dinlen her türlü ihtimale karşı bende tiroidler yüzünden hep uykuluydum gerçi hala öyleyimde 😅
Zeyk Günler geçtikçe beni de doğum korkusu sarıyor endişe halinde buluyorum kendimi 😬😬 hiç gecmezdedigim gunler su gibi akıyor gözümün önünde surda doğuma 102 gün kalmış 25.hafta olmuş bitiyor ne ara geldik biz buralara hiç anlamadim
Bilgeninannesi Happyriver ay benim de hiç hızlı geçmiyor sürekli yattığım için muhtemelen biz de 31 haftalığız 🙊😄
Ozlemela1 Bende 5 haftalık hamileyken bu 9 ay nasıl geçecek diyordum çok çabuk geçiyormuş zaman 33 haftalık olduk 😊😂😍
Uykuclimon Bizde 17 haftaligiz her pazar hafta atliyoruz pazarlari iple cekiyorum 🙂 bi 25 falan olsak baya rahatlicam ya ax kalicak
Abcd1111 Happyriver ilk haftalar su gibi geçiyor zamanın nasl gectigini blmiyrsun bende şuan 32 haftaligim sanki zaman durdurulmuş gibi hiç geçmiyor
lazkizi61_ Happyriver kesinlikle geçiyor ben anlamadım 38. haftama nasıl geldiğimi 🤗 şuan kızımı bekliyorum az kaldı bir anonce kavuşmak istiyorum🙂
Filiz_ Happyriver inan başta anlamasan da çoook hızlı geçiyor. 6 gün önce bebişimi aldım kucağıma. Hamileliğinin tadını çıkar. Ilkinden biliyorum zor olsa da özleyeceksin o zorla geçen 9 ayı 🥰
dedimolabilirrr Happyriver hiç hamileliği bi hastalık gibi görenlerden olmadım normal hayatıma aynı tempoda devam ettim bazen hamile olduğumu bile unuttum hatta çevremdekilerde unutuyordu 😂 sanırım bu yüzden çok çabuk geçti bugün 36 haftalık olduk 🌸
Minik_fasulyem Happyriver ilk haftalar çok yavaş geçiyo heleki cinsiyeti öğrenene kadar hergünün bir yıl gibi geçiyo.😕 Ama 20 den sonra daha hızlı geçti benm belkide kışa doğru olduğu içindir 😍
Adile_demr Canlarim benim hepiniz hamilesiniz duaniz kabul olur dua edinde bu ay hamile kalmis olayim adetim 10 aralikkk
akrky Haftadan bildiriyorum zaman hiç geçmiyor doğum hep uzak gibi. Agirlastim tabi ağrılar sancılar derken diyorum nasi gelecek bu 39. Hafta 😂 ilk öğrendiğimde 4 haftalikti ilk 3 ay da çok çabuk geçmedi daha doğrusu ben çok sabırsız bi insanım 😂 2. 3 ay hızlı geçti ama şimdi son ay geçmiyor günler ay gibi sanki 😂
Elif_sahra60 Happyriver merhaba canım benimde ilk hamileligim 32. Haftaya geldik çok şükür zamana bana çok uzun geçti acıkcası 😁sıkıldım durdum annemler de uzakta genelde yalnızım zor oldu benim için