Happyriver Merhaba arkadaşlar. Ben hamile olduğumu daha yeni öğrendim. 5 haftalıkmış. İlk hamileliğim o yüzden çoook heyecanlıyım 😍😍 sormak istediğim bu zaman geçiyor mu ya bana şimdiden günler geçmek bilmiyor 🤗🥰 nasıl 39. Haftalara geldiniz 😍😍
azizeguneyy Happyriver doğurdum 45 günlük olduk. Öyle hızlı geçiyor ki zaman dursun istiyorum bebeğim hiç büyümesin istiyorum :)
H1z2a3 Happyriver fazlasıyla hızlı geçiyor zaman şaşırıyorum 26 haftamız bitiyor bile 🙄😊darısı başına ❣️
mavera Happyriver ben de 18.haftadayım geçmiyor zaman 🤷♀️Bi an önce geçsin de sağlıkla kavuşalım bebişlerimize Allahın izniyle 💕
Medine_1992 Happyriver canım ilk zamanlar banada hiç geçmez gibi geliyordu ilk öğrendiğim günü hatırlıyorum dün gibi 25 olduk bile 😁 güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah bulantısız agrısz
Happyprincess 24 haftaligim geçmiyor diyorum ama geçiyor 😂Ama şuan hala geçmiyor gibi geliyo. Karmaşık duygulardayim😂
mrvkndkc Bende 5 haftalikken öğrenmiştim şu an 38. Haftamdayim ne ara 38 olduk hiç bişey anlamadım zaman çok hızlı geçti ama son günler geçmiyor
Happyriver mrvkndkc darısı bana o zaman herkes su gibi geçiyor demiş hadi hayırlısı 🤗❣️ Sağlıkla doğsun bebeğin 🙏🏻🙏🏻
Oap_12 Happyriver ben var ya adete 5 gün kala öğrenmiştim, 3haftalik filan yani😂 ben de acaba nasıl geçer diyordum ki geldik 37.hafta sonuna:) ama ağır geçiyor yine de:/
Denizincani Happyriver tebrik ederim canim saglikla Al bebeni kucagina 💐 sen daha simdiden zaman gecmiyor dersen ohooooo daha cok basindasin umarim cok guzel agrsz sizisiz hormanlarin etkisinden nasibini almamis bir sekilde gebelik gecirirsn 😇 biz 34+2 deyiz son zamanlar hic gecmiyor
Srpplt Happyriver Geçmiyor 😂 hele ilk 3 ay zaman sanki durmus gibi geliyor insana suan 28+3 teyiz hala gecmiyor 😊 Allah sag salim kucağımıza almayı nasip etsin insallah🥰
Happyriver Srpplt bence de geçmeyecek :)) hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza beklicez artık napalım 😍🧿🥰
ipekveannesi Happyriver 32+6 geçmiyor günler 😒 bir an önce kucağıma almak istiyorum prensesimi 😍 senin postunu görünce aklıma ilk günler geldi zor bulantılı günlerdi ama geçiyor bil 🤗
Happyriver ipekveannesi bulantı yok ama bol uykulu günler gözlerimi açamıyorum :) hep uyumama rağmen zaman geçmiyor :)