Aynurnaz bizde 35+4 olduk ı kadar hızlı gectikii çok özleyeceğim hamis günlerimi nasıl geçti anlamadim zaten 5.5 aya kadar çalıştım yani onunda etkisi var akışına bırak herşeyi rahat rahat karsi la hepsi geçici merak etme
Deletedmom3 Happyriver ben 28 haftalik hamileyim ama sanirsin 1 senedir hamileyim hicc zaman gecmiyor 🤭
Fey Happyriver geçmiyor sanıyorsun ama çabuk geçiyor ilk hamileliğimde daha hızlı gelmişti bu sanki yıllarca sürdü😫
Dilara1234 Happyriver ilkinde geçmiyor maalesef sanki 9 yıl gibi ama 2. Nasıl doğduğunu anlamıyorsun bile 😂
Byza Happyriver 30 haftadan sonra geçmiyor 😕 32 olduk ama sanki hiç gecmiyo gibi geliyor herkes senin hamileliğin çok uzun sürdü diyo 😁
tbeyvz Happyriver 11 aylık kızım var 6 aylık hamileyim en son 5 haftalik ti isinlanmis gibiyim 6 ay sonraya 😂
Annesininmucizesi- Happyriver aynı durumdayız sanki zaman durmuş hiç gevmiyor sağlıkla alalım kucaklarımıza insaAllah 🥰
Baloglum93 Bende geçmiyor geçmiyor diyordum buraya bı giriyorum 7 8 haftaliklar buraya felan diye başlık açıyorlar kendi haftama bakıyorum 28+4 vayy ve diyorum ne ara bu kadar zaman geçti 😊😊😊😊 senindee gecerrr
Gamzeeeeee Happyriver merhaba canım bende 3 haftalıkken öğrenmiştim zaman çabuk geçsin diyordum ki 6. Haftamda mide bulantılarım halsizliklerim yiyeceklerden tiksinme baş dönmem başladı şimdi 13 haftalık oldum daha yeni yeni geçiyor umarım böyle geçmez senin 🙏❤️
Aysenur00 Hamileyken zaman hiç geçmiyo gibi geliyo ama kucağına aldığında tüm geçmişin sıfırlanıyo. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın.